Κεντρική Basket League Κύμη “Ήρθαμε να το διασκεδάσουμε”

“Ήρθαμε να το διασκεδάσουμε”

Μπρατσιάκος

bratsiakos

Η Κύμη ηττήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον Ολυμπιακό με 4593, για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βασίλη Μπρατσιάκο να δηλώνει την χαρά του για την παραμονή της ομάδας του στην Α1.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Μπρατσιάκος:
“To Σάββατο του Λαζάρου ήταν πολύ σημαντική βραδιά για εμάς. Πετύχαμε τότε τον στόχο μας στο 100% και σήμερα ήρθαμε να διασκεδάσουμε στο παιχνίδι, προφυλάξαμε κάποια παιδιά που είχαν τραυματισμούς και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θεωρώ πως προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πλέον κοιτάζουμε, μετά το Πάσχα, να μιλήσουμε και να σχεδιάσουμε τη νέα σεζόν. Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό.”

Από τη μεριά του, ο Παναγιώτης Κατράνας, δήλωσε:
“Για εμάς τελείωσε μια, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τελικά, πολύ επιτυχημένη χρονιά. Είχαμε αρκετές αναποδιές. Τα πράγματα φαινόντουσαν δύσκολα, γίναμε ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές, να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ήρθαν και έδωσαν την ψυχή τους.

Να πω ένα μεγάλο μπράβο, σε συμπαίκτες, σε προπονητές, σε όλους. Ίσως να είχαμε λίγο υψηλότερες φιλοδοξίες στην αρχή, αλλά τελικά, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πήγαν όλα καλά. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό, είναι η ομάδα της καρδιάς μου και τους εύχομαι τα καλύτερα. Να πάρει και το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Καλό Πάσχα σε όλους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…