Κεντρική NBA Οι “μάχες” του πρώτου γύρου των πλέι-οφς (pics)

Οι “μάχες” του πρώτου γύρου των πλέι-οφς (pics)

nba playoffs 1

nba-playoffs

Το “ορεκτικό” της κανονικής περιόδου ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, με το κυρίως πιάτο να παίρνει σάρκα και οστά! Αν κρίνει κανείς, μάλιστα από την ποιότητα και τις συγκινήσεις της κανονικής περιόδου, τότε μπορεί να φανταστεί το τι βρίσκεται προ των πυλών. Η κανονική περίοδος στο NBA ολοκληρώθηκε, με τα ζευγάρια του πρώτου γύρου των πλέι-οφς να έχουν κανονιστεί και το ελληνικό ενδιαφέρον συγκεντρώνεται φυσικά στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τελευταία “στροφή” για το ελληνικό πρωτάθλημα με κρίσιμα ματς και η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της live betting και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

 

Ανατολή

Η ομάδα του “Greek freak” τερμάτισε στην 6η θέση και θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς. Οι Καναδοί παρουσιάζονται ως το απόλυτο φαβορί, με την ομάδα τους να είναι υπερπλήρεις σε όλες τις θέσεις, ειδικά μετά την ενίσχυση του Φεβρουαρίου. Φυσικά, το duel ανάμεσα στον Γιάννη και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν αναμένεται να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των φλας της δημοσιότητας.

Οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν την έκπληξη, τερματίζοντας 1οι και θα βρουν απέναντί τους το Σικάγο, με τους Μπουλς να τρέφουν ελπίδες, καθώς συνηθίζουν να τα πηγαίνουν εξαιρετικά απέναντι σε ισχυρές ομάδες (ρεκόρ 12-9 απέναντι στις 8 καλύτερες ομάδες της σεζόν). Οι Καβαλίερς θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους με τους Πέισερς και το μυαλό όλων πηγαίνει στην πρόσφατη, επική “μάχη” τους ενώ οι Γουίζαρντς θα αναμετρηθούν με τους Χοκς.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του πρώτου γύρου στην Ανατολή

  • (1) Μπόστον Σέλτικς – (8) Σικάγο Μπουλς (1ο ματς, Δευτέρα, 01:30)
  • (2) Κλίβελαντ Καβαλίερς – (7) Ιντιάνα Πέισερς (1ο ματς, Σάββατο, 22:00)
  • (3) Τορόντο Ράπτορς – (6) Μιλγουόκι Μπακς (1ο ματς, Κυριακή 00:30)
  • (4) Γουάσινγκτον Γουίζαρντς – (5) Ατλάντα Χοκς (1ο ματς, Κυριακή 20:00)

Δύση

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησαν την πρωτιά. Ως αποτέλεσμα, θα αναμετρηθούν με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, σε μια επανάληψη του περσινού, 2ου γύρου. Οι Σπερς θα αγωνιστούν για 2η σερί σεζόν εναντίον των Μέμφις Γκρίζλις, σε μια σειρά που αναμένεται να ξεχωρίσει λόγω της τακτικής και του αργού ρυθμού της ενώ, οι δύο “εξωγήινοι” που ακούν στα ονόματα Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Γουέστμπρουκ θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους. Τέλος, στην πιο αμφίρροπη σειρά των φετινών πλέι-οφς, οι Κλίπερς θα αναμετρηθούν εναντίον των Γιούτα Τζαζ. Πρόκειται για δύο ομάδες που τερμάτισαν με το ίδιο ρεκόρ και το μόνο σίγουρο είναι ότι η σειρά τους θα τραβήξει πολύ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του πρώτου γύρου στη Δύση

  • (1) Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – (8) Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (1ο ματς, Κυριακή, 22:30)
  • (2) Σαν Αντόνιο Σπερς – (7) Μέμφις Γκρίζλις (1ο ματς, Κυριακή, 03:00)
  • (3) Χιούστον Ρόκετς – (6) Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (1ο ματς, Δευτέρα, 04:00)
  • (4) Λος Άντζελες Κλίπερς – (5) Γιούτα Τζαζ (1ο ματς, Κυριακή, 05:30)

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…