Κεντρική Β' Εθνική Γιορτάζει 50 χρόνια ζωής ο Α.Σ. Παπάγου

Γιορτάζει 50 χρόνια ζωής ο Α.Σ. Παπάγου

50xronia-as-papagos

Τα 50 χρόνια ζωής συμπληρώνει ο Α.Σ. Παπάγου και γι αυτό το λόγο θα τιμήσει, σε επετειακή εκδήλωση (Κυριακή 23/04), 50 πρόσωπα που η παρουσία τους στο σύλλογο ήταν σημαντική.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανέκαθεν έκανε βήματα μπροστά έχοντας στο μυαλό του το παρελθόν. Ο Σύλλογός μας συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και με αφορμή αυτά τα γενέθλια θα τιμήσει 50 πρόσωπα που έχουν συνεισφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον Α.Σ. Παπάγου.
Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλοι της ομάδας στην πορεία αυτών των 50 χρόνων.Άνθρωποι που πανηγύρισαν, έκλαψαν, μάτωσαν, ξόδεψαν (ώρες και χρήματα) για τον Παπάγο.

Στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης», θα πραγματοποιηθεί και μία μικρή έκθεση με φανέλες, τρόπαια και αντικείμενα από τις πιο σημαντικές στιγμές του Συλλόγου – για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι…
Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ σας προσκαλεί, την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00, να παραβρεθείτε στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μεγαρίδα: Αναλαμβάνει το κόστος της επανέναρξης! (pic)

Το πόσο θέλει να γίνει πράξη η επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού έδειξε με ανακοίν…