Κεντρική NBA Γιάννης: “Δεν ήμασταν οι εαυτοί μας”
NBA

Γιάννης: “Δεν ήμασταν οι εαυτοί μας”

giannis antetokounmpo bucks

giannis-antetokounmpo-bucks

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς, χάνοντας από μια φαινομενικά πιο αδύναμη ομάδα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το γνωρίζει αυτό αλλά δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο “Greek freak” τόνισε ότι τα “ελάφια” κοιτούν μπροστά, με σκοπό να τελειώσουν θετικά τη σεζόν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γιάννη (από το nba.com/bucks): “Δεν ήμασταν οι εαυτοί μας σήμερα. Δεν παίξαμε αρκετά δυνατά και δεν κάναμε αυτά που συνήθως κάνουμε. Κάναμε πολλά ανόητα φάουλ και τους επιτρέψαμε να βάλουν εύκολους πόντους από τις βολές. Όμως, είναι απλά ένα παιχνίδι. Προχωρούμε, καθώς ξέρουμε πόσο σημαντικά θα είναι αυτά τα 5 τελευταία παιχνίδια. Θα παίξουμε συγκροτημένα και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν”.

Ακόμη, ο Γιάννης ερωτήθηκε και για την επικείμενη “μάχη” του με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ: “Θα είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε”.

Τέλος, ο σούπερ-σταρ των Μπακς μίλησε και για το ντεμπούτο του συμπαίκτη του, Γκάρι Πέιτον Τζ.: “Είναι εξαιρετικό παιδί. Προφανώς τον χρειαζόμαστε τώρα, διότι είναι γκαρντ. Έκανε εξαιρετική δουλειά, έδωσε ενέργεια και έβαλε σουτ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…