Κεντρική NBA Εξύβρισε οπαδό της ομάδας ο ιδιοκτήτης των Νικς!
NBA

Εξύβρισε οπαδό της ομάδας ο ιδιοκτήτης των Νικς!

james dolan knicks

james-dolan-knicks

Οι Νιου Γιορκ Νικς θυμίζουν “καζάνι” που βράζει, με τα μη αγωνιστικά θέματα της ομάδας να έχουν επισκιάσει τα πάντα. Πάμπολλα περιστατικά και σκηνικά έχουν λάβει χώρα τη φετινή σεζόν (κόντρα Φιλ Τζάκσον-Καρμέλο Άντονι, το θέμα με τον Τσαρλς Όκλεϊ, ο Ντέρικ Ρόουζ που αποχώρησε απροειδοποίητα από το γήπεδο κ.α), ικανά ώστε να γυριστεί μια δραματική σαπουνόπερα αλλά φαίνεται ότι η κατηφόρα δεν έχει τελειωμό. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζέιμς Ντόλαν, εξύβρισε έναν φίλο της ομάδας, ο οποίος τόλμησε απλά να του εκφράσει το παράπονό του, σύμφωνα με το ESPN!

Το περιστατικό συνέβη πριν από τον αγώνα των Νικς εναντίον των Σικάγο Μπουλς στο Madison Square Garden, με τον φίλαθλο και κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας, Μάικ Χαμέρσκι να λέει στον Ντόλαν: “Πούλα την ομάδα!“, και τον ιδιοκτήτη των νεοϋορκέζων να τον αποκαλεί ευθαρσώς μαλ…, ξεχνώντας μάλλον ότι οφείλει να προσέχει τα λεγόμενά του, βάσει της θέσης που κατέχει. Σε συνέντευξή του, ο Χαμέρσκι ισχυρίστηκε ότι ο Ντόλαν επιτέθηκε φραστικά στον ίδιο και τον φίλο του, τους απαγόρευσε την είσοδο στο γήπεδο ενώ τους κατηγόρησε πως ήταν μεθυσμένοι! Μάλιστα, ο Ντόλαν έβαλε έναν άνθρωπο της ασφάλειας να τους απομακρύνει από το γήπεδο, με τους δύο φίλους να ξεφεύγουν, όμως, της προσοχής του και να μπαίνουν τελικά στην αρένα.

Ο Ντόλαν δήλωσε ότι σωστά αποκάλεσε έτσι τον Χαμέρσκι ενώ ένας από τους εκπροσώπους του εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του οπαδού ήταν απαράδεκτη και ξεπέρασε τα όρια (!), κατηγορώντας τον ότι απλά έψαχνε να βρει 15 λεπτά φήμης.

Μάλλον η αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ομάδας ήταν υπερβολική. Έχει αποδειχθεί φυσικά, στο πρόσφατο παρελθόν, ότι ο Ντόλαν αδυνατεί να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του τέτοιου είδους καταστάσεις. Στο περιστατικό με τον Τσαρλς Όκλεϊ, τον κατηγόρησε εμμέσως ότι έχει πρόβλημα αλκοολισμού, προκαλώντας τον εκνευρισμό στον κόσμο του NBA ενώ και στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε διενέξεις με φίλους της ομάδας. Καλό θα είναι, όμως, να συγκρατείται. Όπως αναφέρει πολύ εύστοχα ο ρεπόρτερ των Νικς, Φρανκ Ιζόλα, δεν γίνεται να επιτίθεται έτσι σε έναν απλό “πελάτη” που εκφράζει ευγενικά τη δυσαρέσκειά του ενώ θα πρέπει να εκτιμήσει την πίστη και την αφοσίωση των οπαδών, οι οποίοι έχουν δει μόλις 1 νίκη σε σειρά πλέι-οφς τα τελευταία 17 χρόνια!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…