Κεντρική NBA Συνελήφθη εν ώρα αγώνα ο Τσαρλς Όκλεϊ! (vid)
NBA

Συνελήφθη εν ώρα αγώνα ο Τσαρλς Όκλεϊ! (vid)

charles oakley

charles-oakley

Φαίνεται πως ο Τσαρλς Όκλεϊ εξακολουθεί να είναι εκείνος ο άγριος τύπος που θαυμάσαμε στα γήπεδα του NBA με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς, τη δεκαετία του 90‘, παρά τα 53 του χρόνια. Στον χθεσινό αγώνα των Νικς εναντίον των Κλίπερς, ο Όκλεϊ πρωταγωνίστησε σε ένα πρωτοφανές περιστατικό, καθώς ξεκίνησε να επιτίθεται φραστικά στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέιμς Ντόλαν, με μια ομάδα σεκιούριτι να τον περικυκλώνει. Ο παλαίμαχος άσος δεν “μάσησε”, απωθώντας βίαια όποιον έβρισκε μπροστά του!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=p0ZniwKB_pw]

Ως φυσικό επακόλουθο συνελήφθη άμεσα και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, με το κοινό της ομάδας να τον αποθεώνει, κατά την έξοδό του, υπό το αποσβολωμένο βλέμμα του προέδρου, Φιλ Τζάκσον! Το γεγονός αυτό όμως, κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν, καθώς οι σχέσεις του Όκλεϊ με τους ιθύνοντες της πρώην ομάδας του δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φρανκ Ιζόλα, ο Όκλεϊ ήταν δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι οι Νικς δεν τον έχουν καλέσει σε καμία εκδήλωση, στην επέτειο των 70 ετών από την ίδρυση της ομάδας ενώ η ομάδα δεν του παρέχει πλέον εισιτήρια, με τον ίδιο να τονίζει πως το αγόρασε μόνος του και έτυχε να κάτσει ακριβώς πίσω από τον Τζέιμς Ντόλαν!

Με ανάρτηση στο twitter, η επίσημη σελίδα δημοσίων σχέσεων των Νικς ανέφερε: “Ο Τσαρλς Όκλεϊ ήρθε σήμερα στο παιχνίδι και φέρθηκε με εντελώς ανάρμοστο τρόπο. Έχει αποβληθεί και έχει συλληφθεί από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης. Ήταν ένα εξαιρετικό μέλος της ομάδας και ελπίζουμε να τον βοηθήσει κάποιος”. Προφανώς, η ανάρτηση αυτή “ξεχειλίζει” από ειρωνεία, αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν χαλάσει πλήρως.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…