Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν”

“Έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν”

nikos pettas promitheas patras

nikos-pettas-promitheas-patras

Δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό έχει αύριο ο Προμηθέας Πατρών για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Νίκο Πέττα να αναφέρει πως “έχουμε φτάσει, πλέον, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε μέσα στην πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan.gr Basket League και κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας.

Τη Μεγάλη Δευτέρα (10/04) παίζουμε στην έδρα μας άλλο ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας, απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα, καθώς επίσης και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στο παρκέ, και σαν σύνολο και ο καθένας τους ξεχωριστά σαν μονάδα.

Θα είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για το σύλλογό μας, σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Εμείς, από τη μεριά μας, είμαστε πανέτοιμοι για τα τελευταία δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για μια νίκη-υπέρβαση απέναντι στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γίνει ένας πολύς όμορφος αγώνας και ο κόσμος που θα βρεθεί στο “Δ. Τόφαλος” να φύγει απόλυτα ικανοποιημένος από το θέαμα που θα παρουσιάσουν οι δύο ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…