Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά”

“Έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά”

nikos pettas promitheas patras

nikos-pettas-promitheas-patras

Προμηθέας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κόροιβο και από το αποτέλεσμα θα κριθεί, ποια ομάδα θα παραμείνει στην Basket League. Ο Νίκος Πέττας ανέφερε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να πάρει τη μεγάλη νίκη και να μπει στα play off της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αυτό, όμως, για εμάς τελείωσε και επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά και μόνον στον τελικό της Μεγάλης Πέμπτης με αντίπαλο τον Κόροιβο, εκεί όπου κυνηγάμε τον δεύτερο φετινό μας στόχο που είναι η είσοδός μας στα πλέι-οφ της Α1 Εθνικής.

Ξέρουμε, βέβαια, ότι η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη, καθώς έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που μάχεται για την παραμονή του. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολλές μάχες, μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Είμαστε, όμως, έτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά για να πάμε εκεί και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Εύχομαι στο τέλος να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη και την είσοδό μας στα πλέι-οφ για πρώτη φορά στην ιστορία του Προμηθέα“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…