Κεντρική NBA Αισιόδοξος ενόψει των πλέι-οφς ο Λεμπρόν!
NBA

Αισιόδοξος ενόψει των πλέι-οφς ο Λεμπρόν!

lebron cavaliers

lebron -cavaliers

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν προβληματίσει σε αρκετά σοβαρό βαθμό με την απόδοσή τους τον τελευταίο καιρό. Συγκεκριμένα, έχουν μόλις τη 2η χειρότερη άμυνα από το All-Star Game και έπειτα (και την χειρότερη συνολικά), με τα μειονεκτήματά τους στον ανασταλτικό τομέα να φαντάζουν εξόφθαλμα. Η ιστορία δείχνει ότι οι ομάδες που κατακτούν το πρωτάθλημα διαθέτουν μια από τις 10 καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, κάτι εκ διαμέτρου αντίθετο, σε σχέση με τους “ιππότες”. Παρ’όλα αυτά, ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι αισιόδοξος και δεν διστάζει να το εκφράσει.

“Έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα“, δήλωσε ο “βασιλιάς” αμέσως μετά τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, σύμφωνα με το ESPN και πρόσθεσε: “Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με μικρά βήματα πρώτα. Οφείλουμε να είμαστε πολύ αποφασισμένοι αλλά και έξυπνοι, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μας πλάνο και την εφαρμογή του. Πρέπει να το εφαρμόσουμε όσο περισσότερο γίνεται στα 48 λεπτά μιας αναμέτρησης, ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι”.

Το “ταξίδι” των Καβς στη φετινή post-season ξεκινά αύριο (22:00, ώρα Ελλάδος) εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς. Ο Τζέιμς θα επιδιώξει να συμμετάσχει για σερί φορά σε Τελικούς, θεωρώντας ότι η ομάδα του διαθέτει τα κατάλληλα “εργαλεία”: “Θεωρώ ότι πλέον είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, μετά από όσα περάσαμε. Στο τέλος της ημέρας, δεν πρόκειται να επιμείνω στο τι συνέβη στην κανονική περίοδο. Έχουμε μια καλή ομάδα, μπαίνοντας στα πλέι-οφς και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι”.

Όσο για το τι είναι αυτό που του δίνει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο Τζέιμς φρόντισε να γίνει… μυστικοπαθής: “Έχω την απάντηση αλλά δεν πρόκειται να σας την πω! Ξέρω, όμως, ποιος είναι ο λόγος που θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…