Κεντρική Β' Εθνική Ευχαρίστησε τον ιατρό Τόκη η ΑΕΝΚ

Ευχαρίστησε τον ιατρό Τόκη η ΑΕΝΚ

anastasios tokis orthopaidikos

anastasios-tokis-orthopaidikos-xeirourgos

Η Νέα Κηφισιά με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον ιατρό, Αναστάσιο Τόκη, με τον οποίο συνεργάστηκε φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η διοίκηση της Α.Ε.Ν.Κ. με την παρούσα ανακοίνωση, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της για τη συνεργασία της για 4ο συνεχόμενο χρόνο με έναν εκ των πλέον καταξιωμένων και διακεκριμένων ορθοπαιδικών χειρουργών, τον ιατρό Αναστάσιο Τόκη, διευθυντή του Arthroscopy Center και της Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του θεραπευτηρίου ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ.

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και ενεργούς δράσης, ο ιατρός Αναστάσιος Τόκης αποτελεί κορυφαίος επιστήμων ο οποίος καλύπτει όλο το φάσμα των αρθροσκοπικών επεμβάσεων του ισχίου, του ώμου, του γόνατος, της ποδοκνημικής, καθώς και των αθλητικών κακώσεων και τραυματολογίας.

Ιδιαίτερο επιστημονικό του ενδιαφέρον αποτελούν οι αρθροσκοπικές χειρουργικές τεχνικές όλων των βασικών αρθρώσεων καθώς και οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης εκφυλιστικών και τραυματικών παθήσεων. Συγκεκριμένα, εξειδικεύεται στην αρθροσκόπηση ώμου, ισχίου, του γόνατος, στις αθλητικές κακώσεις, στη Ρομποτική Ορθοπαιδική (MAKOplasty) και στην πρωτοποριακή, ελάχιστα επεμβατική μέθοδο αρθροπλαστικής ισχίου Super Path“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …