Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Έχουμε χτίσει δυνατό DNA”

“Έχουμε χτίσει δυνατό DNA”

aris lukogiannis

aris-lukogiannis

Ο Κολοσσός Ρόδου έχει χτίσει πολύ δυνατό DNA, όπως δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης, μετά τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Τρέβορ Ρέλεφορντ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Η αλήθεια είναι το τελευταίο διάστημα οι λεπτομέρειες δεν είναι με το μέρος μας. Ο τρόπος που χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας, ο τρόπος που χάσαμε το διπλό στο Ρέθυμνο, ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ. Είναι αρκετοί οι παράγοντες εναντίον μας. Αλλά, το DNA που έχουμε χτίσει κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι πολύ δυνατό. Οτιδήποτε και να λέει κάποιος δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από τον Θεό τον ίδιο. Ήταν μία πολύ σημαντική και δύσκολη ψυχολογικά νίκη. Όταν παίζεις με μία ομάδα που είναι εύστοχη από το τρίποντο δεν γυρνάει εύκολα το ματς. Είχαμε θέληση, αλλά και σωστές επιλογές. Βρήκαμε ρυθμό στις βολές, που εδώ και ενάμιση μήνα έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα. Δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη και την πήραμε. Πάμε στο τρίτο ματς για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να νικήσουμε”, δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Ροδίτων.

Για τον Τρέβορ Ρέλεφορντ είπε:”Αυτή τη στιγμή είναι 50-50 να παίξει στο τρίτο παιχνίδι. Ο Τρέβορ είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί. Αυτή την απόφαση, όμως, θα την πάρει ο ίδιος. Αν αισθανθεί ότι είναι έτοιμος να παίξει, θα τον χρησιμοποιήσω. Πιστεύω ότι θα τον έχουμε μαζί μας”

Για τον κόσμο στο Βενετόκλειο:”Έχω αποδεχθεί πλήρως την κατάσταση στη Ρόδο. Είμαι τρία χρόνια εδώ και είμαι γνώστης. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου εκείνους που είναι σταθερά εδώ και μας στηρίζουν. Θεωρώ ότι από την πλευρά μου και των παικτών μου, η ομάδα έχει κάνει ό,τι είναι δυνατό, ώστε κάθε Σάββατο να είναι γεμάτο το Βενετόκλειο. Το γεγονός ότι ένα γήπεδο 1000 θέσεων δεν γεμίζει, με την ομάδα τρία χρόνια να έχει καταφέρει αυτά που έχει καταφέρει και με το μπάτζετ που έχει, αυτό πρέπει να προβληματίσει τον κόσμο”.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Λίαπης τόνισε:”Είχαμε ένα απαιτητικό παιχνίδι με μία καλή ομάδα. Το χρωστούσαμε στους εαυτούς μας μία καλή εμφάνιση, αλλά και να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε την ατυχία να χτυπήσει ο Τρέβορ (σ.σ. Ρέλεφορντ) στο πρώτο ματς, αλλά έπρεπε να δουλέψουμε και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Νομίζω ότι τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη Τετάρτη και πάμε να κερδίσουμε”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…