Κεντρική Ασίστ Shadow Δεν πήρε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, “καρφιά” στην ΕΟΚ

Δεν πήρε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, “καρφιά” στην ΕΟΚ

kalamata1980 efiviko

kalamata1980-efiviko

Πέρυσι το εφηβικό τμήμα της Καλαμάτας 80 μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αλλά τα πράγματα φέτος -δυστυχώς- δεν εξελίχθηκαν όπως άξιζε σε αυτά τα παιδιά.

Ο σύλλογος αναγκάστηκε λόγο οικονομικών προβλημάτων να μην πάρει μέρος στην Προκριματική Φάση που η ΕΟΚ αποφάσισε να διεξαχθεί στην Πάτρα και που μάλιστα απέρριψε την πρόταση της Καλαμάτας να γίνουν οι αγώνες είτε στην Τρίπολη, είτε στην Κόρινθο.

Οι νεαροί αθλητές του σωματείου, πάντως, από πραγματικά κακές αποφάσεις ορισμένων, έχασαν την ευκαιρία να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία. Κλασικά εικονογραφημένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας:
“Η ΕΟΚ μας πληροφόρησε, την Τρίτη 4 Απριλίου, ότι οι Προκριματικοί αγώνες του Β΄ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, στον οποίο συμμετέχει η ομάδα μας (ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980), θα διεξαχθούν από 7 – 9 Απριλίου 2017(αλλάζοντας τις αρχικές ημερομηνίες 8-10 Απριλίου) στο κλειστό γυμναστήριο Τόφαλος στην Πάτρα, χωρίς κάλυψη των εξόδων διαμονής και διατροφής.

Μέχρι σήμερα είναι γνωστό ότι, αυτά τα έξοδα τα κάλυπτε είτε η Ομοσπονδία, είτε το Αθλητικό Σωματείο στην πόλη του οποίου διεξάγονταν οι αγώνες.

Επειδή τέτοιο κόστος και μάλιστα αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, δεν συμπεριλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του σωματείου μας, ούτε κατέστη δυνατή μέχρι την τελευταία στιγμή η εύρεση χορηγού, προτείναμε οι αγώνες να διεξαχθούν είτε στην Τρίπολη, είτε στην Κόρινθο, όπου είναι εφικτή η αυθημερόν μετάβαση για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Η Ε.Ο.Κ. δεν έκανε δεκτή την πρότασή μας αυτή, προφανώς για δικούς της λόγους. Εκφράζοντας λοιπόν τον έντονο προβληματισμό μας, δηλώσαμε ότι η ομάδα μας αδυνατεί να συμμετάσχει στην Προκριματική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…