Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει”

“Δεν κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει”

Μαρκόπουλος

aSoulis-Markopoulos

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κοντράρει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να ηττηθεί πολύ εύκολα. Ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά” ήταν απογοητευμένος από της εμφάνιση της ομάδας του, ενώ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των “ερυθρολεύκων”.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ενέργεια και τη νίκη του. Δεν παίξαμε καθόλου καλά σήμερα. Ξέραμε ότι έργο μας ήταν δύσκολο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τίποτα  απ΄ όσα είχαμε σχεδιάσει πριν από τον αγώνα.

Η πίεση του Ολυμπιακού μας έβγαλε προς τα έξω και μας δημιούργησε προβλήματα. Από εκεί και πέρα πήραμε βεβιασμένες ενέργειες σε πολλές περιπτώσεις, οι οποίες ήταν εκτός ισορροπίας, με αποτέλεσμα να δώσουμε στον Ολυμπιακό ευκαιρίες για αιφνιδιασμό, ενώ τους δώσαμε και δεύτερες επιθέσεις με επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε δύο νέους παίκτες, αλλά έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στο παιχνίδι μας. Ελπίζω να δουλέψουμε την εβδομάδα που μας έρχεται να δουλέψουμε περισσότερο  και να είμαστε πιο θετικοί στα επόμενα παιχνίδια και στα play off“.

Ο Ζάνις Πέινερς σημείωσε από την πλευρά του: “Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία ουσιαστικά φανέρωσε όλες τις αδυναμίες μας. Θέλαμε να εντάξουμε στο παιχνίδι μας ορισμένους καινούριους παίκτες. Ήταν έναν ένα κακό παιχνίδι από εμάς και αυτό φάνηκε από το τελικό σκορ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…