Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Χρειάζονται πιο αυτοματοποιημένες κινήσεις…”

“Χρειάζονται πιο αυτοματοποιημένες κινήσεις…”

Μαρκόπουλος

aSoulis-MarkopoulosΟ Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κοροίβου ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του για το ότι θα γίνουν παιχνίδια την Μ. Πέμπτη. Συγκεκριμένα είπε:

“Η εικόνα που υπήρχε στο γήπεδο με οικογένειες, ήταν ωραία. Μακάρι να συνεχιστεί. Εμεία ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλευτήκαμε με τον τρόπο που μας αντιμετώπισε ο Κόροιβος. Ισως να ήθελε να αποφύγει τα φάουλ στην αρχή. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, ίσως η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο να ήταν μεγαλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν εκμεταλλεύτηκαμε τα κενά στις αλλαγές της άλλης ομάδας. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι. Πρέπει οι κινήσεις μας να είναι πιο αυτοματοποιημένες και οι νέοι παίκτες να μουν πιο γρήγορα σε σχέση με το αν ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν”.

Για την ζώνη του Κοροίβου: “Οταν παίζεις ζώνη, δεν είναι τι έχεις ετοιμάσει εσύ αλλά και τι δίνει ο αντίπαλος. Αυτό εμείς δεν το κάναμε καλά. Οι αντίπαλοι έβαλαν μεγάλα καλάθια”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ που δεν είναι η καλύτερη δυνατή στην παρούσα φάση: “Ηταν καλύτερη η εικόνα σε σχέση με άλλες μέρες. Είχαμε 19 ασίστ, καλές συνεργασίες στο πρώτο ημίχρονο. Αν έμπαινε το 50% των τριπόντων, θα ήταν διαφορετικά. Σίγουρα θέλει βελτίωση αλλά δεν είναι το αποτέλεσμα που είχαμε πριν καιρό. Χρειάζεται χρόνος…”.

Για το ότι θα ματς θα γίνουν την Μ. Πέμπτη: “Κάθετα αντίθετος είμαι. Νιώθω άσχημα. Ποτέ Μ. Πέμπτη δεν βάζω προπόνηση. Οταν υπάρχει μια θρησκευτική αντίληψη, δεν πρέπει να τον πιέζεις. Δεν νομίζω ότι είναι απόλυτα απόφαση του ΕΣΑΚΕ. Μέχρι και το βόλει παίζει την ίδια μέρα”.

Τσόχλας: “Ελπίζω να τερματίσουμε τέταρτοι”

Ο Απόλλωνα Τσόχλας είπε: “Θα ξεκινήσω από τον κόσμο. Ηταν από τις πιο ωραίες εικόνες. Είχε πολλά παιδάκια. Δυστυχώς δεν τους ικανοποιήσαμε όσο θέλαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέραμε πως ο Κόροιβος θα κυνηγούσε το ματς. Ισως ξεγελαστήκαμε από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Ξέραμε πως ο Κόροιβος θα αλλάξει την άμυνα. Εχουμε και νέα πρόσωπα στην ομάδα, είμαστε σε μια μεταβατική κατάσταση. Το κλίμα είναι καλό, τα παιδιά είναι καλά. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Σήμερα κάναμε το ματς πιο δύσκολο από όσο έπρεπε. Ελπίζω να τερματίσουμε τέταρτοι αλλά και να μην γίνει αυτό, θα παλέψουμε στα πλέι οφ”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Είμαστε πιο γεμάτοι σε σχέση με το διάστημα που είχαμε τραυματισμούς. Ελπίζουμε να είμαστε υγιείς για να δουλέψουμε όπως θέλουμε και να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…