Χαλάει ο καιρός

tavoulareas kiriakos

tavoulareas-kiriakos

Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις. Γιατί μπορεί στο εσωτερικό κάποιοι… νοσταλγοί της παντοκρατορίας του ενός (είτε ήταν ΦΙΜΠΑ, είτε ΕΟΚ, το πρόσωπο ήταν κοινό), να επιλέγουν τον δρόμο της πόλωσης και του αποκλεισμού, στο εξωτερικό όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η ΦΙΜΠΑ δεν πρόκειται να τιμωρήσει σιωπηρά κανέναν από τους διαιτητές που διάλεξαν τον δρόμο της Ευρωλίγκας. Η ελεύθερη βούληση είναι σύμφυτο του αθλητισμού και στη διεθνή ομοσπονδία έχουν αντιληφθεί πως με το… στανιό δεν γίνεται προκοπή. Γι’ αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε κάποιον ή κάποιους από τους τέσσερις κομμένους να σφυρίζει στο Ευρωμπάσκετ. Κι αυτό θα είναι (αν συμβεί) το πιο ηχηρό χαστούκι για τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ, τα οποία δίχως προφανή λόγο έχουν στερήσει από το πρωτάθλημα τέσσερις διαιτητές πρώτης γραμμής.

Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί κάποιοι (όχι όλοι) στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, είναι πως έχουν απομονωθεί, δεν έχουν τη στήριξη κανενός, πλην ίσως των πιο φονταμενταλιστών της ΕΟΚ, οι οποίοι όταν φτάσει η ώρα της κόντρας (πλησιάζει και θα είναι ολομέτωπη) θα εξαφανιστούν και θα μείνουν ξεκρέμαστοι εκείνοι που βγήκαν στην πρώτη γραμμή.

Τίποτα απ’ όλα όσα γράφουμε δεν είναι τυχαίο, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, που θα πάρουν μορφή καταιγίδας. Ου μην χιονοστιβάδας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…