Κεντρική Elite League Α2: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής!

Α2: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής!

amintas

amintas

Η 25η αγωνιστική του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος των τελευταίων χρόνων της Α2 ολοκληρώθηκε και το eBasket.gr σας παρουσιάζει, όπως κάθε εβδομάδα, τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Η κορυφαία πεντάδα έχει έντονο άρωμα από Ηρακλή κι Αμύντα και μία πινελιά από Αρκαδικό. Ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Γκαγκαλούδης παρέα με τον Ρονάλντας Ρουτκάουσκας του “Γηραιού”, ο Γιάννης Αγγελόπουλος μαζί με τον Σπύρο Διαμαντόπουλο της ομάδας του Υμηττού, αλλά και ο Γιάννης Προδρόμου από την Τρίπολη συνθέτουν την πεντάδα της 25ης αγωνιστικής.

Tα ματς των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με Ρέθυμνο και Προμηθέα αντίστοιχα, αλλά και οι “μάχες” του ΝΒΑ όπου οι Γουόριορς θα επιδιώξουν να πάρουν την 15η σερί τους νίκη στο παιχνίδι με τους Τζαζ, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

1) Γιάννης Γκαγκαλούδης (Ηρακλής)
Ο Ηρακλής πρωταγωνίστησε σ’ ακόμα ένα θρίλερ, με τον πολύπειρο γκαρντ να βγαίνει και πάλι μπροστά στα δύσκολα. Κόντρα στην Καβάλα ήταν άστοχος, ωστόσο κατάφερε να σημειώσει 16 πόντους, φτάνοντας κοντά στο triple double, μιας και μέτρησε ακόμα 8 ριμπάουντ κι 8 ασίστ. Ο “Γκάγκα” είχε και 2 κλεψίματα, πραγματοποιώντας μία πληθωρική εμφάνιση.

2) Γιάννης Αγγελόπουλος (Αμύντας)
Ο γκαρντ της ομάδας του Υμηττού “εκτέλεσε” τον Εθνικό, σημειώνοντας 24 πόντους με 2/2 βολές, 8/10 δίποντα και 2/6 τρίποντα. Μέτρησε ακόμα 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, όντας ο κορυφαίος του Αμύντα μαζί με τον Ζούπα και τον Διαμαντόπουλο.

3) Γιάννης Προδρόμου (Αρκαδικός)
Ο Αρκαδικός πανηγύρισε τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του, επικρατώντας άνετα του ΓΣΛ και παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα στη μάχη της παραμονής. Ο Γιάννης Προδρόμου παρέα με τον Ρεντίκας “σκότωσαν” την ομάδα της Λάρισας, με τον Έλληνα φόργουορντ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 21 πόντους (9/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα.

4) Σπύρος Διαμαντόπουλος (Αμύντας)
Δεύτερος παίκτης του Αμύντα στην κορυφαία πεντάδα. Θα μπορούσε να ήταν και οι τρεις, μιας κι ο Ζούπας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Όσον αφορά τον Διαμαντόπουλο, ο πολύπειρος φόργουορντ έδωσε πολύτιμες λύσεις σ’ όλους τομείς. Σημείωσε 15 πόντους με άψογα ποσοστά (5/5 βολές, 2/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα), κατέβασε 7 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα 2 ασίστ κι 1 κλέψιμο.

5) Ρονάλντας Ρουτκάουσκας (Ηρακλής)
Ο ψηλός του Ηρακλή αποτελεί τον MVP της 25ης αγωνιστικής. Ο Λιθουανός φόργουορντ/σέντερ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια στο παιχνίδι με την Καβάλα, μετρώντας 25 πόντους (7/13 βολές, 9/10 δίποντα) κι 7 ριμπάουντ, ενώ είχε και 2 κλεψίματα σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…