Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

chouchoumis xouxoumis nikos ergotelis koropi

chouchoumis-xouxoumis-nikos-ergotelis-koropi

Το τοπίο αρχίζει και… ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά σε Βορρά και Νότο, με το eBasket.gr να επιλέγει τους MVP της 24ης αγωνιστικής!

 1. Νίκος Χουχούμης (Εργοτέλης)

Παρόλο που η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη για το ματς με το Κορωπί, ο νεαρός γκαρντ όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους και κατά πάσα πιθανότητα οι κρητικοί δεν θα είχαν πάρει τη νίκη, δεδομένου ότι το ματς κρίθηκε στην τελευταία επίθεση.

2. Μιχάλης Πολυτάρχου (Περιστέρι)

Το πρωτάθλημα της Α2 σκέφτονται ήδη στο Περιστέρι, μετά την εύκολη νίκη επί του Παπάγου, χάρη στον Μιχάλη Πολυτάρχου ο οποίος σταμάτησε στους 18 πόντους με 6 εύστοχα σουτ πίσω από τα 6.75.

3. Μπάμπης Παρίτσης (Ερμής Λαγκαδά)

Τη δεύτερη ήττα της υπέστη η Καστοριά στο Λαγκαδά από τον Ερμή, με τους νικητές να έχουν σε τρομερή μέρα τον έμπειρο φόργουορντ ο οποίος σημείωσε 25 πόντους με 5 τρίποντα και αποτέλεσε τον… άλυτο γρίφο για την άμυνα των πρωτοπόρων.

4. Δημήτρης Λεγκίκας (Φιλαθλητικός)

“Πάρτι” έκαναν οι παίκτες του Τάκη Ζήβα στην Ελευσίνα, έχοντας πρώτο σκόρερ τον νεαρό φόργουορντ (18 π., 1 τρ.) ο οποίος επέστρεψε ύστερα από μερικές αγωνιστικές στην κορυφαία πεντάδα του eBasket, σε ένα ονειρεμένο απόγευμα για το σύνολο του Ζωγράφου.

5. Αλέξανδρος Βουγιούκας (Ιωνικός Νικαίας)

“Λίρα 100” αποδεικνύεται ο σέντερ του Ιωνικού Νικαίας τη φετινή σεζόν, έχοντας δώσει ποιότητα στους “μπλε” τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, κάτι που το απέδειξε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Μανδραϊκό σημειώνοντας 13 πόντους σε μία…  περιπετειώδη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…