Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Το ξέρει ο ΣΕΠΚ και η ΓΓΑ;

Το ξέρει ο ΣΕΠΚ και η ΓΓΑ;

lortos savvas1

lortos-savvas1

Την ώρα που ο Σύνδεσμος Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τη ΓΓΑ, δημιουργούν Σχολές Προπονητών (Καλαθοσφαίρισης Γ’ κατηγορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα), κάποιοι “παίζουν” -με το αζημίωτο- με την αγάπη και τη διάθεση των νέων παιδιών, να αποκτήσουν τη σχετική βεβαίωση και να μπορούν να κοουτσάρουν.

Ο ΣΕΠΚ με ανακοίνωσή του (πατήστε εδώ) διευκρινίζει πως για να μπορέσει κάποιος να πάρει μέρος σε κάποια από τις σχολές, πρέπει να καταθέσει κάποια δικαιολογητικά. Και πολύ καλά κάνει. Μεταξύ αυτών είναι και “Βεβαίωση αθλητικής εμπειρίας από την Ομοσπονδία“.

Πρέπει, δηλαδή, οι υποψήφιοι να έχουν παίξει μπάσκετ. Κάποιοι, λοιπόν, έσπευσαν να ζητήσουν από τις Ενώσεις τις αντίστοιχες βεβαιώσεις. Μας κατήγγειλαν ότι στη Θεσσαλονίκη (ΕΚΑΣΘ) η Ένωση απαιτεί από κάθε προπονητή 20 ευρώ για να του δώσει τη βεβαίωση!

Ο κ. Σάββας Λόρτος το γνωρίζει; Πρόκειται για αυθαιρεσία κάποιων υπαλλήλων; Λένε ψέματα οι “καταγγέλλοντες”; Δηλαδή, αν ζητήσουν 200 άτομα την αντίστοιχη βεβαίωση, θα βάλει 4.000 ευρώ στο ταμείο; Φανταζόμαστε με αποδείξεις και τα ανάλογα παραστατικά. Αναρωτιόμαστε, γιατί πρέπει να πληρώσουν για το αυτονόητο; Η υπερκείμενη της ΕΚΑΣΘ αρχή, η ΕΟΚ τι λέει;

Να διευκρινίσουμε πως ΓΓΑ και ΣΕΠΚ δεν έχουν ευθύνη κι ελπίζουμε πως από τη στιγμή που το πληροφορούνται (αν όχι μέσω άλλων καταγγελιών, μέσω ημών και του δημοσιεύματος) θα σπεύσουν να σταματήσουν αυτήν την απαράδεκτη καιροσκοπική αντίληψη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…