Κεντρική Ασίστ Περαστικός Το βίντεο, ο καθηγητής και οι Άλπεις

Το βίντεο, ο καθηγητής και οι Άλπεις

alpes

Η σημερινή ιστορία θα πούμε ότι εξελίσσεται σε άλλη χώρα. Ευρωπαϊκή χώρα, επειδή θέλουμε να είναι κοινοί οι όροι του παιχνιδιού. Κι επειδή δικό μου είναι το κείμενο, μπορώ να διαλέξω τη χώρα από την οποία θέλω να… περάσω. Από εκεί κι αν είμαι Περαστικός.

Στην Αυστρία, λοιπόν, είχαν εξετάσεις για να βγάλουν τους επόμενους διεθνείς διαιτητές. Έπρεπε να τρέξουν κάποιες συγκεκριμένες αποστάσεις οι εξεταζόμενοι, για να φύγουν τα βίντεο για τα κεντρικά της ΦΙΜΠΑ και να πάρουν το σήμα του διεθνούς. Όπως, ενδεχομένως, συμβαίνει και στην Ελλάδα, ο καθηγητής διαιτησίας είχε τις… προτιμήσεις του. Δεν είναι κακό.

Μια από τις γυναίκες που ήθελαν να δώσουν εξετάσεις, δεν κατόρθωσε να τρέξει την απαιτούμενη απόσταση. Ο Αυστριακός καθηγητής διαιτησίας ήθελε να την περάσει, αλλά εκείνη δεν πέρασε τα τεστ. Στην Αυστρία έχουν προηγμένη τεχνολογία κι έτσι κλήθηκε ο χειριστής του βίντεο, για να βοηθήσει.

Προσπάθησαν να… μεγαλώσουν την απόσταση που έκανε η εξεταζόμενη διαιτητής. Το τράβηξαν από εδώ, το τράβηξαν από ‘κει, αλλά δεν έβγαινε. Ο χειριστής του βίντεο είναι έμπειρος, αλλά δεν είναι μάγος. “Θα εκτεθούμε, δεν βγαίνει με τίποτα” είπε στον Αυστριακό καθηγητή κι η επιχείρηση ματαιώθηκε.

Η γυναίκα διαιτητής δεν θα γίνει διεθνής, το βίντεο πετάχτηκε στα σκουπίδια κι ο καθηγητής μπορεί να κάνει μια βόλτα στις Άλπεις, για να ξεπεράσει τη στεναχώρια του.

Φοβερά πράγματα γίνονται στην Αυστρία. Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

  • ΑΕΚ: Έφτασε τα 10 ban

    Ακόμα μια επιβεβαίωση του Over FM. Η FIBA επέβαλε ακόμα δύο Ban στην ΑΕΚ για οφειλές σε μέ…
  • Σάλος με τον πρόεδρο της FIBA

    Για παράβλεψη σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών, κατηγορείται ο πρόεδρος της FIBA, Χαμάνε …
  • Αφιέρωμα της FIBA στον Γιαννάκη

    Η FIBA έκανε αφιέρωμα στο νέο μέλος του Hall of Fame της, Παναγιώτη Γιαννάκη και μεταξύ άλ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κάτας!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί κι επίσημα ο Όντεντ Κάτας. Οι πράσινοι εξέδωσαν ανακ…