Κεντρική Basket League Άρης Το ταμείο είναι μείον

Το ταμείο είναι μείον

laskaris

laskaris

Ο Νίκος Λάσκαρης εξήγγειλε -έστω και σε λάθος ώρα, λάθος τόπο- τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου γηπέδου για τον Άρη. Ο “ισχυρός άνδρας“, αφού πρώτα επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το μπλοκάρισμα των μετοχών του, στη συνέχεια ανέλυσε το όραμά του για τον Άρη. Όραμα μεγάλο, ευρωπαϊκό, όραμα για μια ομάδα που η θέση της είναι στην κορυφή και στην Ευρωλίγκα.

Αυτά, βεβαίως, δεν γίνονται σε τηλεοπτική εκπομπή, στις… δύο το βράδυ, αλλά με φαντασμαγορικές εκδηλώσεις, προκειμένου το μήνυμα να φτάσει παντού, να είναι ισχυρό, να έχει αξία. Όχι πως θα αμφισβητήσουμε εμείς τα λόγια του, άλλωστε από τον Σεπτέμβριο ο Γιάννης Νάτου ήταν ενήμερος.

Δεν αμφισβητούμε τον κ. Λάσκαρη, αλλά δεν μπορούμε να μην καταγράψουμε το γεγονός πως υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους παίκτες, που σε τελική ανάλυση είναι και καλοπληρωμένοι. Ακόμα και το διοικητικό προσωπικό έχει μείνει πίσω στις πληρωμές.

Κάποιοι κάνουν λόγο για τρίμηνη καθυστέρηση, ήτοι δεν έχουν μπει χρήματα στους λογαριασμούς το 2017. Μακάρι να μην είναι έτσι, θα χαρούμε να διαψευστούν οι πληροφορίες μας, γιατί το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τον “μεγάλοΆρη, τον πάλαι ποτέ “Αυτοκράτορα“.

Αυτό που είναι θετικό -και πρέπει να το καταγράψουμε- είναι πως πληρώθηκε μια δόση στην εφορία και στο ΙΚΑ, έστω και την τελευταία στιγμή. Έτσι δεν συμπληρώθηκε το τετράμηνο, κάτι που θα σήμαινε ότι χάνεται η ρύθμιση που έχει κάνει ο Άρης, με ολέθρια αποτελέσματα. Ίσως επιλέχθηκε να κρατηθούν τα χρήματα για να αποφευχθούν οι περιπέτειες και να πληρωθούν τα… ανελαστικά έξοδα.

Όπως και να ‘χει παρατηρείται οικονομική στενότητα. Ο ίδιος ο Λάσκαρης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, πως τα χρήματα που έχει εκείνος και η σύζυγός του είναι υπερπολλαπλάσια και δεν έχουμε ούτε λόγο, ούτε διάθεση να το αμφισβητήσουμε. Ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα είναι προσωρινό και πως σύντομα θα επανέλθει η κανονικότητα, πολλώ μάλλον να μπει σε εφαρμογή το μεγαλόπνοο σχέδιο, που θα επαναφέρει τον Άρη εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…