Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το λάθος του Φασούλα και το… κλάμα του Μπάνε (vid)

Το λάθος του Φασούλα και το… κλάμα του Μπάνε (vid)

bane2

bane2Η 17η Μαρτίου, σε αντίθεση με την 16η Μαρτίου που υπήρχε η επέτειος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς το 1994, δεν ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις για τον ΠΑΟΚ.

Ηταν σαν σήμερα (17/3) πριν ακριβώς 25 χρόνια (το 1992) όταν ο “Δικέφαλος” ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης από την Ρεάλ Μαδρίτης με 65-63. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και το τρόπαιο χάθηκε στις… λεπτομέρειες. Και λόγω λάθους του Παναγιώτη Φασούλα, σε μια άτυχη στιγμή για εκείνον και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ολα τα ματς της Euroleague και του ΝΒΑ (μεταξύ άλλων ο αγώνας Ολυμπιακός-Γαλατά αλλά και η “μάχη” των Μπακς με τους Λέικερς) θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με LIVE STREAMING και με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Στα 11” πριν την λήξη ο Μπάνε διαμόρφωσε με τρίποντο το 63-63, στην συνέχεια ο Σίμπσον αστόχησε στην βολή (στα περίπου 7” που απέμεναν) και ο Φασούλας πήρε το ριμπάουντ. Ωστόσο ο τελευταίος έκανε λάθος πάσα, έκλεψε ο Μπράουν και πέτυχε το νικητήριο καλάθι για την Ρεάλ κάνοντας το τελικό 65-63.

Δείτε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ στο “Μονοπόλυο”, στον χώρο που προσφέρει τα… πάντα στους πελάτες του!

Αυτό το δίποντο ήταν “μαχαιριά” για τον ΠΑΟΚ και ο Πρέλεβιτς δεν άντεξε μετά το τέλος του αγώνα. Ξέσπασε σε κλάματα ο “τίγρης” που σε εκείνο το ματς είχε 29 πόντους και 6/10 τρίποντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…