Κεντρική Γ' Εθνική “Θα σωθούμε”

“Θα σωθούμε”

vavoulas

vavoulas

Ο Πανναξιακός παλεύει όλα τα παιχνίδια, δίνοντας πολύ σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομάδα της Νάξου πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Προμηθέα Χαλανδρίου, για την 18η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής, με τον κόουτς Τάσο Βάβουλα να εκφράζει την αισιοδοξία του για την παραμονή των νησιωτών στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sportcyclades.gr:

“Έχουμε προσπαθήσει όλη τη χρονιά, έχουμε δείξει αρκετή βελτίωση. Χάσαμε ένα παιχνίδι στον πρώτο γύρο από τον Προμηθέα γιατί πιο λογικό ήταν ότι ήμασταν ανέτοιμοι. Προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε. Βέβαια, η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει εδώ. Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το επόμενο κόντρα στον Έσπερο Λαμίας”.

Όσο για τη συνέχεια, τόνισε: “Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ δύσκολη. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέσα από όλα. Από τα παιχνίδια, από τις νίκες, από τις ήττες. Νομίζω πως έχουμε κάνει αρκετά βήματα μπροστά. Είμαστε αισιόδοξοι”.

Θα γίνει το …θαύμα και στο τέλος θα σωθεί ο Πανναξιακός; “Όσο δεν σε τελειώνει κάποιος και συνεχίζεις να ελπίζεις τότε ναι νομίζω ότι θα σωθούμε. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κι εμείς δεν είμαστε από αυτούς που καταθέτουν τα όπλα τόσο εύκολα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…