Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Τα πλέι οφ είναι στο “χέρι” μας”

“Τα πλέι οφ είναι στο “χέρι” μας”

Michalis Kamperidis Rethimno

Michalis Kamperidis-Rethimno

Το Ρέθυμνο αγωνίζεται στο “Μελίνα Μερκούρη” εναντίον του ΠΑΟΚ (11/03, 16:00), για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Μιχάλη Καμπερίδη να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για τον στόχο της ομάδας του, που είναι τα πλέι οφ, ενώ κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο ώστε να βοηθήσει την κρητική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μιχάλης Καμπερίδης:
“Καλησπέρα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Στο πιο ενδιαφέρον σημείο της φτάνει η Stoiximan.gr Basket League, καθώς απομένουν 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. “Μάχες” γίνονται από την κορυφή έως την τελευταία θέση για το πλεονέκτημα στα πλέι οφ, για την είσοδο στην 8άδα αλλά και την παραμονή στην κατηγορία. Αναμφίβολα αυτό είναι το σημείο που περιμένουν όλοι, με το κάθε παιχνίδι να έχει την δική του σημασία.

Σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες βρισκόμαστε και εμείς. “Παλεύουμε” πλέον για την είσοδο στα πλέι οφ που είναι και ο στόχος που θέτουμε κάθε χρόνο. Η νίκη επί της Κύμης σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μας έχει δώσει την 7η θέση μέχρι στιγμής, δηλαδή είμαστε ήδη στην 8άδα. Αυτό σημαίνει πως είναι στο “χέρι” μας να τα καταφέρουμε χωρίς να περιμένουμε τα αποτελέσματα άλλων ομάδων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω το αυριανό ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ αποκτά κρίσιμο χαρακτήρα, καθώς με νίκη θα βρεθούμε με το “ενάμιση πόδι” στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος μας αλλά σίγουρα το έργο μας δεν είναι εύκολο. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, θα αγωνιστούν χωρίς ένα από τα καλύτερα φετινά τους “όπλα” τον Κιθ Κλάντον.

Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να παίξουμε συγκεντρωμένα και μέσα στα πλαίσια των οδηγιών των προπονητών μας για να φύγουμε νικητές. Όπως πάντα περιμένω τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο για να μας δώσει την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …