Κεντρική NBA NCAA Στο Final-4 με απίθανο τρόπο το Νορθ Καρολάινα! (vid)

Στο Final-4 με απίθανο τρόπο το Νορθ Καρολάινα! (vid)

luke maye north carolina

luke-maye-north-carolina

Η “τρέλα” του Μαρτίου δεν έχει σταματημό! Με ανεπανάληπτο σουτ σχεδόν στην εκπνοή από έναν ανέλπιστο “ήρωα”, τον Λουκ Μέι, το Νορθ Καρολάινα προκρίθηκε στο Final-4, επικρατώντας στον προημιτελικό του Κεντάκι με 75-73. Ο φόργουορντ των “Ταρ Χιλς” σφράγισε την 20η παρουσία της ομάδας του στον θεσμό αυτό (οι περισσότερες σε σχέση με όλα τα κολέγια) με ένα επικό φινάλε, αντάξιο της φήμης που συνοδεύει το καταπληκτικό αυτό τουρνουά!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VrmJq8XFwkA]

Ο σούπερ-σκόρερ του Κεντάκι, Μαλίκ Μονκ είχε ισοφαρίσει με ένα φοβερό τρίποντο αλλά οι Ταρ Χιλς, δίχως να καλέσουν τάιμ-άουτ αιφνιδίασαν τις “αγριόγατες”, επικρατώντας σε ένα από τα πιο κλασικά, κολεγιακά ντέρμπι. Ο Μέι δήλωσε ότι το σουτ κατέληξε “τυχαία” στο καλάθι αλλά αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από τη “λάμψη” και το μέγεθος του γεγονότος αυτού. Ο ίδιος ήταν και από τους κορυφαίους παίκτες του αγώνα, με 17 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής, προερχόμενος από τον πάγκο ενώ ο Τζάστιν Τζάκσον ήταν ο πρώτος σκόρερ, με 19. Παίκτης-κλειδί ήταν ο Κένεντι Μικς, με 7 πόντους, 17 ριμπάουντ και 4 τάπες, κάνοντας τη “βρώμικη” δουλειά.

Στον αντίποδα, ο σταρ του Κεντάκι, Ντι’Άαρον Φοξ δεν τα κατάφερε, έχοντας 13 πόντους με μόλις 5/14 σουτ ενώ οι Αντεμπάγιο και Μονκ έμειναν στους 13 και 12 αντίστοιχα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zh-Cb2mal6Q]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…