Κεντρική Β' Εθνική Στηρίζει παίκτες και προπονητές

Στηρίζει παίκτες και προπονητές

ergotelis-apollwn-smirnis-b-ethiniki

Ο Εργοτέλης δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παπάγου. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να υπερασπιστούν την έδρα τους και να πάρουν μία σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των “στρατηγών”.

Η διοίκηση, πάντως, εξέφρασε τη στήριξη της στους παίκτες και τους προπονητές, επιβραβεύοντας τους για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Αναλυτικά:
“Ο πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. “Εργοτέλης” εκφράζουμε τα θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στο χθεσινό παιχνίδι της Κυριακής 12 Μαρτίου 2017 απέναντι στη ομάδα του Παπάγου.

Η μαχητικότητα που έδειξαν παίκτες και προπονητές, είναι αυτή που αντικατοπτρίζει πλήρως της φιλοσοφία του Γ.Σ. “Εργοτέλης” και υπερβαίνει πάντα τις προσωπικές τους ανάγκες και φιλοδοξίες. Μόνο να διδαχτούμε έχουμε από αυτά τα παιδιά. Μένει να το εφαρμόσουμε.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ μας στον ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ του Ηρακλείου που μας τίμησε με την παρουσία του και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Πιστεύουμε, ότι ο κόσμος αυτός μπορεί να καταδείξει ακόμα περισσότερη δυναμική και ακόμα περισσότερη ικανότητα επιβράβευσης τέτοιων παραδειγμάτων μαχητικότητας όπως αυτό της ομάδας μας που, σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, κάνει κατάθεση ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ψυχής με αντάλλαγμα τα μέγιστα που μπορεί η διοίκηση να δώσει, τα οποία είναι πολύ λίγα συγκριτικά με την προσφορά των παιδιών αυτών.

Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα Ηρακλειώτικα μέσα ενημέρωσης για την κοινοποίηση του καλέσματος μας στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας για το συγκεκριμένο αγώνα.
Τέλος, θέλουμε ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, τους φιλάθλους – μέλη των συνδέσμων μας που, αν και λίγοι, έδωσαν παλμό και ψυχή στη στήριξη της ομάδας. Αν αυτοί οι ολίγοι, που ίσως χαρακτηρίζονται από κάποιους “γραφικοί“, μπορούν να κάνουν τη αυτή τη διαφορά, φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε οι πολλοί…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Επένδυση στο μέλλον με εισήγηση Καραχάλιου και Βούλγαρη

Ο Πανελευσινιακός επενδύει στο μέλλον κι έτσι δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς Θανάση Πούρ…