Κεντρική Basket League Κύμη “Στα χέρια μας η παραμονή”

“Στα χέρια μας η παραμονή”

Μπρατσιάκος

bratsiakos

H Κύμη ηττήθηκε στο “Τάσος Καμπούρης” από τον Άρη με 7780 στην παράταση, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βασίλη Μπρατσιάκο να τονίζει πως η παραμονή στην κατηγορία είναι ακόμα στα “χέρια” της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Μπρατσιάκος:
“Γυρίσαμε δύο φορές από το –10 και το –12. Είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία 15’’, πήραμε ένα τάιμ άουτ, αλλά μας έμεινε η μπάλα στα χέρια. Χάσαμε ευκαιρία για μια υπέρβαση. Ο Άρης έχει σπουδαίο ρόστερ και παρά τα προβλήματά του παραμένει μεγάλη ομάδα. Βλέπω τα ριμπάουντ (3155), εξωφρενικό νούμερο, δεν ξέρω αν το έχω ξαναδεί. Μας πήραν 19 επιθετικά ριμπάουντ. Είναι κρίμα για τα παιδιά, γιατί χάθηκαν ριμπάουντ μέσα από καλές άμυνές μας. Αναγκάσαμε μια πλήρως αμυντική ομάδα να κάνει μόλις έξι κλεψίματα.

Ετσι είναι το μπάσκετ. Μπορεί να είσαι ήρωας σε μια φάση ή να σε πάει στα τάρταρα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Η υπόθεση παραμονή είναι στα χέρια μας. Η ομάδα έπαιξε με ψυχή και έδειξε ότι το μέλλον είναι μπροστά της. Το ματς με τον Προμηθέα θα είναι το τελευταίο που μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε δύο νίκες και να κλείσουμε πετυχημένα μια πολύ δύσκολη σεζόν.”

Aπό την πλευρά του, ο Τσαβντάρ Κοστόφ, δήλωσε:
“Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη, έγινε ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Άρης. Το παλέψαμε, παίξαμε καταπληκτική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και την παράταση. Χάσαμε όμως κάποιες βολές, ο αντίπαλός μας δεν είναι τυχαία ομάδα, με τον Άρη παίζαμε. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και κέρδισε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι ή κουρασμένοι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…