Κεντρική Β' Εθνική “Πρωτάθλημα και άνοδος στην Α2”

“Πρωτάθλημα και άνοδος στην Α2”

peristeri 1

peristeriΕπικίνδυνη “έξοδος” για το Περιστέρι ο αγώνας κόντρα στην ΕΦΑΟΖ (19/03, 17:00) για την 23η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Ο Νίκος Καραγιάννης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους παίκτες στη διάθεσή του.

Στο παιχνίδι στο κλειστό του Ζωγράφου αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κατιάκος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο σαν ομάδα, έχοντας πετύχει εφτά συνεχόμενες νίκες. Μετά την εκτός έδρας νίκη στην Ερυθραία δείχνουμε να έχουμε βρει το “μυστικό”. Το επίπεδο της προπόνησης έχει ανέβει, δουλεύουμε σκληρά σε ιδανικές συνθήκες και, παράλληλα, οι νίκες μας έχουν δώσει πολύ καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Φιλαθλητικό. Είναι μια σκληρή ομάδα, που το ρόστερ της αποτελείται, κυρίως, από νέα παιδιά, ενώ έχει μια τριάδα που πρωταγωνιστεί, αποτελούμενη από τους Λεγκίκα, Παπαδημητρίου και Γεωργοπαπαδάκο. Ο τρόπος παιχνιδιού τους είναι λίγο πιο… άναρχος θα έλεγα. Εμείς έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μέσα από την άμυνα θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού τους και με συγκέντρωση θα πάμε για μια ακόμα νίκη”, δήλωσε αρχικά ο άσσος του Περιστερίου.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον τραυματισμό και στην αγωνιστική επιστροφή του, πρόσθεσε:”Τον τελευταίο έναν μήνα είμαι ιατρικά 100% καλά, μετά τον τραυματισμό μου (σ.σ. κάταγμα στο μετατάρσιο), εξαιτίας του οποίου έμεινα εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Είχα χτυπήσει στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο γήπεδό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, είμαι χαρούμενος κι ευχαριστημένος που επέστρεψα δυνατός, παρ’ όλο που είμαι ακόμα πιο πίσω, όπως είναι λογικό, σε σχέση με τους συμπαίκτες μου στο θέμα του ρυθμού και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να φθάσει στον στόχο της”.

Κλείνοντας, έδωσε το σύνθημα ώστε το Περιστέρι να κάνει το “τέσσερα στα τέσσερα” στα επερχόμενα παιχνίδια, περιλαμβανομένου και του κυριακάτικου (19/03), προκειμένου να “κλειδώσει” την άνοδο μέσω της πρώτης θέσης: “Επιδίωξή μας είναι, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (19/03), να κάνουμε το “τέσσερα στα τέσσερα” στις επερχόμενες αναμετρήσεις με Φιλαθλητικό, Παπάγου, Τρίτωνα και Κορωπί, ώστε να μεγαλώσουμε τη διαφορά μας από τους διώκτες μας και να πάμε στο Πάσχα όντες αήττητοι στο δεύτερο γύρο. Από εκεί και πέρα, μετά τη διακοπή θέλουμε να διατηρηθούμε στον ίδιο ρυθμό και να κλείσουμε την σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…