Κεντρική NBA Προπονητής ο Τζούλιους Έρβινγκ!
NBA

Προπονητής ο Τζούλιους Έρβινγκ!

julius erving

julius-erving-sixers

Το επαγγελματικό πρωτάθλημα 3-on-3, το οποίο διοργανώνει ο πασίγνωστος ράπερ, Ice Cube, έχει ήδη συγκεντρώσει θετικές αντιδράσεις, πριν ακόμη ξεκινήσει (25 Ιουνίου). Τα ονόματα που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά, είτε ως παίκτες, είτε ως προπονητές έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε πως ακόμη ένας μύθος του μπάσκετ θα δώσει το παρόν. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζούλιους Έρβινγκ!

Ο “Dr. J” θα αναλάβει τον ρόλο του προπονητή και η είδηση επιβεβαιώθηκε από την επίσημη αρχή της διοργάνωσης, ονόματι BIG3: “Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι η BIG3 θα ξεκινήσει στο Barclays Center του Μπρούκλιν, στις 25 Ιουνίου, το επαγγελματικό πρωτάθλημα 3-on-3 ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμη μεγάλου ονόματος, του θρυλικού Τζούλιους Έρβινγκ, στον ρόλο του προπονητή. Ο Έρβινγκ θα είναι ένας από τους 8 προπονητές, μαζί με τους Άλεν Άιβερσον, Τσαρλς Όκλεϊ, Γκάρι Πέιτον, Τζορτζ Γκέρβιν, Κλάιντ Ντρέξλερ, Ρικ Μπάρι και Ρικ Μαχόρν“.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο Έρβινγκ θα περιοριστεί στον ρόλο του προπονητή, σε αντίθεση με τους Άιβερσον και Όκλεϊ, οι οποίοι σχεδιάζουν να αγωνιστούν παράλληλα, όπως αναφέρει το CBS. Πάντως, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τον 67χρονο “Doctor” να δένει τα “sneakers” του για μια τελευταία φορά!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…