Κεντρική Basket League Κύμη Πίσω… στα θρανία η Κύμη (pics)

Πίσω… στα θρανία η Κύμη (pics)

kimi

kimi

Αντιπροσωπεία της Κύμης βρέθηκε σήμερα το πρωί (01/03) στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Κατράνας, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Βαγγέλης Τζόλος και ο γυμναστής της ομάδας Δημήτρης Πασπαλάς βρέθηκαν κοντά στα παιδιά συνομίλησαν μαζί τους και έπαιξαν μπάσκετ και στο τέλος κάλεσαν τους μαθητές στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά:

“Οι παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SEAJETS σηκώθηκαν στον πίνακα και κλήθηκαν να πουν το μάθημα τους! Αναφερόμαστε στους Παναγιώτη Κατράνα, Αλέξανδρο Σιγκούνα, Βαγγέλη Τζόλο και στον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Πασπαλά, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και πέρασαν από …σκληρή προφορική εξέταση από τους μαθητές.

Στην αρχή οι αθλητές και ο γυμναστής της Κύμης SEAJETS συστήθηκαν στα παιδιά, τους μίλησαν για την ομάδα μας και τους κάλεσαν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας την κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης αλλά και το πόσο πολύ παίρνουν ενέργεια από την παρουσία τους στην κερκίδα. Στην συνέχεια δέχτηκαν ερωτήσεις από τους μαθητές, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε είχαν πολλές απορίες.

Ενδεικτικά, οι παίκτες μας απάντησαν για τις θυσίες που έχουν κάνει για να γίνουν επαγγελματίες αθλητές, για τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει, για το πότε άρχισαν την ενασχόληση τους με το μπάσκετ, για το πόσες ώρες κάνουν προπόνηση την ημέρα, για τους στόχους τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και για πολλά άλλα ακόμα. Στο τέλος βγήκαν όλοι μαζί στο προαύλιο και έπαιξαν μπάσκετ, ενώ λίγο πριν αποχωρήσουν οι παίκτες υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλους τους μαθητές και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους για παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στις 11 Μαρτίου“.

Kimi-sxoleio-episkepsi2 Kimi-sxoleio-episkepsi

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…