Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Τελικός το ματς με τη Ρεάλ”

Πασκουάλ: “Τελικός το ματς με τη Ρεάλ”

pasqual pao

pasqual-paoΟ Παναθηναϊκός έχει… τελικό αύριο το βράδυ (16/03, 21:15) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Ο Τσάβοι Πασκουάλ μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη διοργάνωση, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό “παρών” την Πέμπτη το βράδυ στο “Νίκος Γκάλης”.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ: “Ισως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, παίζει απίστευτο μπάσκετ, με απίστευτους παίκτες. Ξέρουμε ότι αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να παίξουμε καλά, περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο “Nίκος Γκάλης” να βοηθήσει την ομάδα.

Ξέρουμε ότι μετά τις δύο ήττες με την Νταρουσάφακα και την Ζαλγκίρις αυτό το παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Νομίζω ότι είναι ώρα για την ομάδα να είναι ενωμένη, οι παίκτες, οι προπονητές, όλοι οι φίλαθλοι, για να κάνουμε το καλύτερο. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε όπως είμαστε συνήθως εντός έδρας και τότε θα έχουμε αρκετές πιθανότητες για τη νίκη”.

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τις δύο σερί ήττες: “Πάντα τα προηγούμενα παιχνίδια επηρεάζουν τα επόμενα. Όμως έχουμε δείξει βελτίωση τις τελευταίες μέρες, η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει καλύτερα. Παίξαμε άσχημα στα δύο τελευταία παιχνίδια, ειδικά στα δεύτερα ημίχρονα και θα είναι πολύ σημαντικό να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Απέναντι στη Ρεάλ όμως δεν πρέπει να κάνουμε μόνο αυτό, αλλά να είμαστε πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση και στα 40 λεπτά”.

Για τον τρόπο αντιμετώπισης του Σέρχιο Γιουλ: “Ο Γιουλ όχι μόνο φέτος, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Είναι πολύ δύσκολο να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος, αλλά είναι ανάμεσα στους κορυφαίους σίγουρα. Εχει απίστευτη ποιότητα, είναι φοβερός στα κρίσιμα σημεία και ασφαλώς τον ξέρουμε καλά. Όμως ακόμα κι αν τον ξέρεις καλά είναι δύσκολο να παίξεις άμυνα εναντίον του».

Για την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ: “Ο Γκιστ βελτιώνεται κάθε μέρα, σίγουρα είναι νωρίς γι’ αυτόν. Θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …