Κεντρική Elite League Όπου φύγει… φύγει

Όπου φύγει… φύγει

doukas 2

doukas

Το κλίμα στον Δούκα δεν είναι καλό. Και δεν έχει να κάνει τόσο με το αγωνιστικό, όσο με τις εξωαγωνιστικές επιλογές της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ. Κι αν νομίζετε ότι με μία ανακοίνωση – διάψευση, που αργοπορημένα βγήκε για να βγει, λύθηκε το ζήτημα που υπάρχει, θα βρεθείτε προ εκπλήξεως. Το τμήμα μπάσκετ δεν απηχεί πλέον τις απόψεις και τις τάσεις της διοίκησης του ΑΣΕ Δούκα και γι’ αυτό ετοιμάζεται να… φύγει!

Άνθρωποι του τμήματος μπάσκετ βρέθηκαν πρόσφατα στη Χαλκίδα, προκειμένου να κάνουν “αυτοψία” στο γήπεδο της πόλης! Όπως ακριβώς το διαβάσατε. Ετοιμάζουν την επόμενη μέρα, χωρίς -φυσικά- να έχουν εξασφαλίσει την άνοδο. Ως εκ τούτου, η επίσκεψη (προ ημερών) στο κλειστό της Χαλκίδας, όπου δεν είδαν απλά το γήπεδο, αλλά και διεξοδικά τους βοηθητικούς χώρους, δεν έχει να κάνει με την προσδοκία της συμμετοχής στην Α1 κατηγορία.

Οι διοικούντες το τμήμα μπάσκετ έχουν υποπέσει σε λάθη, έχουν ξεχάσει ότι αποτελούν μέρος ενός συνόλου, που σε κάποιες από τις επιλογές έχει εκ διαμέτρου αντίθετες αντιλήψεις, με κορυφή του παγόβουνου την επίθεση στο πρόσωπο του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Προσέξτε κάτι, για να δείτε το μέγεθος της απόστασης που χωρίζει τις δύο πλευρές: Ο κ. Πατούλης δεν είναι απλά ο δήμαρχος της πόλης, όπου κατοικοεδρεύει ο Δούκας, δεν είναι μόνο “συμπαίκτης” σε πετυχημένες εκδηλώσεις (όπως το Ecomobility), αλλά και γονιός που έχει επιλέξει το συγκεκριμένο σχολείο, για να φοιτήσει το παιδί του.

Αυτό -είπαμε- είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μια σειρά από ενέργειες, απέχουν από τις απόψεις, τις προθέσεις και κυρίως το ύφος του σχολείου και αυτό όσο περνά ο καιρός φαίνεται πιο έντονα. Το τμήμα μπάσκετ ψάχνει εναλλακτικές, προκειμένου για την επόμενη μέρα, για την οποία τα σύννεφα είναι μαζεμένα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…