Κεντρική Basket League Άρης Ο Γκόρντον και η… τελευταία ευκαιρία πριν “τελειώσει”

Ο Γκόρντον και η… τελευταία ευκαιρία πριν “τελειώσει”

agordon 1

agordonTo ebasket.gr το προηγούμενο διάστημα είχε αναφερθεί στην προοπτική να μην συνεχίσει ο Τζαμόν Γκόρντον στον Άρη, εφόσον εξακολουθούσε να μένει στα… ρηχά σε ό,τι αφορά την προσφορά του. Επίσης από το ξεκίνημα της παρουσίας του στους “κίτρινους” είχαμε αναδείξει ότι ο Άρης μπορεί να τερματίσει το συμβόλαιό του μετά τον πρώτο μήνα, όπως και ότι ο Αμερικανός έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει αν βρει μια καλύτερη πρόταση.

ΝΒΑ και Euroleague με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και με LIVE STREAMING προς τους πελάτες της 2winbet.gr, η οποία προσφέρει τα… πάντα και με πλούσιες στοιχηματικές επιλογές!

Στους “κίτρινους” υποστηρίζουν ότι ο Γκόρντον σίγουρα θα παίξει απέναντι στον Παναθηναικό και την Βιλερμπάν. Σε αυτά τα ματς, αν ο Αμερικανός δείξει… κάτι από την αξία του ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα και να πάρει παράταση η συνεργασία του με τους “κίτρινους” (γιατί μέχρι στιγμής είναι γεγονός πως ο Αμερικανός δεν έχει προσφέρει και έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς που τον “πήγαν” πίσω). Να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες για την ενίσχυση στο Champions League έχουν “κλείσει”.

Αρα αν οι “κίτρινοι” αποκλειστούν, τότε θα είναι ακόμη μεγαλύτερη “πολυτέλεια” να “κρατήσουν” το μεγάλο συμβόλαιο του Γκόρντον. Αν προκριθούν και ο Αμερικανός αποδώσει καλά, στον Άρη φαίνεται να μην ακοκλείουν να μείνει στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση από την στιγμή που στους “κίτρινους” λένε ότι σίγουρα ο Γκόρντον θα παίξει στα επόμενα δύο ματς, τότε υπάρχει η… τελευταία ευκαιρία του Αμερικανού για να “φανερώσει” τις δυνατότητές του γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα “τελειώσει” από την ομάδα.

Οπως και να έχει, πάντως, υπάρχει και το οικονομικό στη μέση, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γιατί οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού δεν είναι μικρές. Αρα υπάρχει και αυτός ο παράγοντας, ακόμη και αν ο Άρης δεν “τρέξει” και… τυπικά το θέμα του “διαζυγίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…