Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται τη νίκη”

“Ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται τη νίκη”

erithros asteras nebojsa covic

erithros asteras-nebojsa covic

“Καταλαβαίνω και σέβομαι τη βαθιά σχέση που έχουν οι φίλαθλοί μας με εκείνους του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί μας όμως δεν πρέπει να χάσουν τον προσανατολισμό τους και να ωθήσουν τον Ερυθρό Αστέρα να πάρει τη νίκη”, δήλωσε ο πρόεδρος του Ερυθρού, Νεμπόισα Τσόβιτς, στην επίσημη σελίδα της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την Τετάρτη (22/3, 20:00).

Ο Τσόβιτς σημείωσε ακόμη: “Πάντα έβαζα τις ανάγκες του συλλόγου πάνω από όλα. Πάντα ήθελα το καλύτερο, ακόμα κι όταν απέναντί μου ήταν ένας αδελφός μου ή ο καλύτερός μου φίλος”.

“Περιμένω από τους φιλάθλους μας, όπως πάντα, να είναι μαζί με εκείνους του Ολυμπιακού και την Τετάρτη να γεμίσουν κάθε γωνιά του γηπέδου. Περιμένω επίσης να αναγνωρίσουν την στιγμή, που θα χρειαστεί να βοηθήσουν τους παίκτες μας να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά και που θα αποτελέσει και μία νέα οικονομική ένεση, η οποία είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, γιατί αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα…”, κατέληξε ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Αταμάν: «Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς»

Ως τελικούς χαρακτήρισε ο Εργκίν Αταμάν τα ματς που απομένουν στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκ…