Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο απαραίτητος κύριος Ουότερς!

Ο απαραίτητος κύριος Ουότερς!

dominic waters

dominic-watersΉταν 27 Δεκεμβρίου, όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντομινίκ Ουότερς θέλοντας να “καλύψει” το κενό του τραυματία, Ντάνιελ Χάκετ. Ερχόμενος από την Καντού, παρόλο που είχε εξαιρετικά νούμερα με την ιταλική ομάδα (14.6 πόντους, 7.6 ασίστ, 2.6 ριμπάουντ και 1.1 κλέψιμο ανά παιχνίδι), δέχθηκε έντονη κριτική για το εάν και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τους “ερυθρόλευκους” στις υψηλές απαιτήσεις της Ευρωλίγκας.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα; Ποιος θα… χαμογελάσει στο ματς Ρόκετς-Καβαλίερς, ο Χάρντεν ή ο Τζέιμς; Η 2winbet.gr θα προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στους ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά και αυτούς του ΝΒΑ!

Προτού όμως κριθεί ο 30χρονος γκαρντ, ο -βασικός- “στόχος” ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεδομένου ότι έκανε μία φθηνή σε κόστος επιλογή και πως υπήρχαν πιο ποιοτικοί παίκτες στην αγορά, οι οποίοι μάλιστα είχαν προταθεί στον Ολυμπιακό.

Δυόμιση μήνες αργότερα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει βγει απλά ασπροπρόσωπος για τον παίκτη που συμπεριέλαβε στο ρόστερ του, αλλά έχει αποδείξει πως έχει την ικανότητα να κάνει σωστές κινήσεις, ακόμα κι όταν η ατυχία “χτυπήσει” μεσούσης της σεζόν, όπως στην περίπτωση του Χάκετ.

Το ιδανικό για τους πρωταθλητές Ελλάδος είναι πως ο Ουότερς έχει αποδεχθεί πλήρως το ρόλο του, τη στιγμή που στα 2 τελευταία ευρωπαϊκά ματς με Μακάμπι και Νταρουσάφακα άφησε κάτι παραπάνω από θετικές εντυπώσεις στους φίλους -όχι μόνο- του Ολυμπιακού.

Στο Τελ Αβίβ όπου ο Βασίλης Σπανούλης απουσίαζε και ήταν ένα επικίνδυνο ματς, ο έμπειρος πλέι μέικερ σταμάτησε στους 14 πόντους, ενώ ήταν “ζεστός” και στο ΣΕΦ κόντρα στους Τούρκους, κάνοντας δουλειά… “πολυεργαλείου” με 7 πόντους, 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Ουότερς μοιάζει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ στις καθημερινές “μάχες” του Ολυμπιακού. Ο πρώην άσος του Κολοσσού Ρόδου και του Άρη αποτέλεσε μία μεταγραφή ουσίας κι όχι εντυπωσιασμού, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δικαιώνεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι για την επιλογή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …