Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Αλβέρτης στο One Team – Basketball is Everywhere (pics)

Ο Αλβέρτης στο One Team – Basketball is Everywhere (pics)

alvertis one team 2

alvertis-one-team (2)Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» – Basketball is Everywhere. Ο διευθυντής Ακαδημιών της ομάδας, Φραγκίσκος Αλβέρτηςεπισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου και συνομίλησε με τους ανήλικους κρατούμενους.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης του μίλησε για τις αξίες του αθλητισμού και τους εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να τις ακολουθούν στη ζωή τους. Στη συνέχεια, έπαιξε μπάσκετ μαζί τους, με τος ανήλικους να ενθουσιάζονται

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσε ύστερα από την επίσκεψη του: “Με μεγάλη ευχαρίστηση συμμετείχα στο πρόγραμμα Basketball is Everywhere και την πρωτοβουλία της ΚΑΕ, επισκεπτόμενος το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου. Πρόκειται  πράγματι για μια εξαιρετική ιδέα.

Παίζοντας μπάσκετ και συζητώντας με τα παιδιά για διάφορα θέματα τους δίνουμε έμπνευση, ελπίδα και δύναμη να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τις στις οποίες έχουν εμπλακεί και να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις μεγαλώνοντας. Το βασικότερο για τη ζωή είναι να σκεφτόμαστε τι κάνουμε πριν το κάνουμε ώστε να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Θεωρώ πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα πέραν από τα παιδιά βοηθά και εμάς τους ίδιους να αλλάξουμε, να σκεφτόμαστε πολλά θέματα πιο βαθιά και να  γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι”.

alvertis-one-team (3) alvertis-one-team (4) alvertis-one-team

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…