Κεντρική Γ' Εθνική Ο 37χρονος “δολοφόνος”!

Ο 37χρονος “δολοφόνος”!

diamantopoulos

diamantopoulos

Η Ερμιόνη δίνει “σκληρή” μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία, όντας στα χαμηλά στρώματα του πρώτου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής. Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, η ομάδα του κόουτς Καλαϊτζάκη πανηγύρισε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Ακράτας με 80-72, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, η εμφάνιση του οποίου θύμισε τις παλιές καλές εποχές, όταν κι είχε τη δυνατότητα στην καλή του μέρα να “σκοτώσει” μόνος του τις αντίπαλες ομάδες.

Τι κι αν έχει πατήσει τα 37, ο πολύπειρος γκαρντ συνεχίζει να αγωνίζεται σαν έφηβος και να βομβαρδίζει τα καλάθια της Γ’ Εθνικής. Κόντρα στην Ακράτα, πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ερμιονίδας, μετρώντας 28 πόντους με 4 τρίποντα.

Το σύνολο του Ζωντού προσπάθησε με διάφορους τρόπους να τον σταματήσει, αλλά δεν κατάφερε να τον περιορίσει ούτε στο ελάχιστο. Εάν η Ερμιόνη καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, μεγάλη μερίδιο της επιτυχίας θα ανήκει στον Γιώργο Διαμαντόπουλο, ο οποίος αποτελεί κόσμημα για τα παρκέ της Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…