Κεντρική NBA Νοβίτσκι: “Σας ευχαριστώ για όλα!” (vid)
NBA

Νοβίτσκι: “Σας ευχαριστώ για όλα!” (vid)

dirk nowitzki dallas

dirk-nowitzki-dallas

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι κατάφερε να πραγματοποιήσει μια από τις πιο ιστορικές επιδόσεις της καριέρας του, ξεπερνώντας τους 30.000 πόντους καριέρας (αναλυτικά εδώ) και φυσικά εξέφρασε την απόλυτη ευγνωμοσύνη του στην ομάδα και τους φιλάθλους των Μάβερικς, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Λέικερς. Μέσα σε πρωτοφανή αποθέωση από τους φίλους των Μάβερικς, ο μεγάλος Γερμανός μίλησε για το κατόρθωμά του, την αγωνία που πέρασε μέχρι να φθάσει στον πολυπόθητο αριθμό αλλά και τη συμβολή των φιλάθλων στο επίτευγμα αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σπουδαίου Νοβίτσκι: “Μοιάζει να είναι σουρεαλιστικό. Όλοι μου έλεγαν να είμαι επιθετικός και απλά έτυχε να “ζεσταθώ” από νωρίς. Οι συμπαίκτες μου με τροφοδοτούσαν συνεχώς και στο σημείο που είχα 18 πόντους (ήθελε 2 ακόμη για να φθάσει τους 30.000), βγήκα στο παρκέ και είδα τους πάντες να σηκώνονται όρθιοι! Με έπιασε λίγο άγχος, έκανα και ένα air-ball αλλά γενικά είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Το μοιράστηκα με καταπληκτικούς συμπαίκτες, εξαιρετικούς προπονητές αλλά και με το κοινό”.

Μάλιστα, ο Νοβίτσκι απευθύνθηκε άμεσα στον κόσμο, γνωρίζοντας την αποθέωση: “Ευχαριστώ που ήρθατε να μας υποστηρίξετε. Είναι μια καταπληκτική πορεία μέχρι στιγμής, με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά εσείς με στηρίζετε. Εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά καλά ακόμη. Ευχαριστώ και πάλι, τα λέμε σύντομα!”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=r_vBr5mjp90]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…