Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Νέα συνεργασία για ΠΑΟΚ

Νέα συνεργασία για ΠΑΟΚ

paok-omadiki

Με ανακοίνωση του, ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας “Trust Facility Services“. Η παρακάτω εταιρία, θα αναλάβει τη φύλαξη του ” PAOK Sports Arena“, σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Η Ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Trust Facility Services, η οποία και αναλαμβάνει την φύλαξη του PAOK Sports Arena και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ“.

“Η Trust Facility Services A.E. ιδρύθηκε από στελέχη που δραστηριοποιούνται τα τελευταία 20 χρόνια στον ιδιαίτερο και πολύ απαιτητικό χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Αδριανουπόλεως 22 στην Καλαμαριά. Με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών, οι υπηρεσίες της εταιρίας παρέχονται σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας έργα στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, αλλά και σε ιδιαίτερα απομακρυσμένες περιοχές. Η εταιρία έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει πλήθος έργων είτε αυτό αφορά επανδρωμένες υπηρεσίες είτε αφορά ηλεκτρονικές εφαρμογές συστημάτων ασφαλείας ελέγχου και επιτήρησης.

Με όπλο τη βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία, η εταιρία επιδιώκει την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με υψηλές προδιαγραφές και έμφαση στην ποιότητα. Διαθέτοντας τεχνογνωσία, οργάνωση και υποδομή, και επενδύοντας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, η Trust Facility Services AE αναπτύσσει ολοκληρωμένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας, όπως το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801:2008, καθώς και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004.

Εκτός από τα παραπάνω πιστοποιητικά, η Trust Facility Services A.E. διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες που εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της: Άδεια Λειτουργίας ΙΕΠΥΑ από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Έγκριση Στολής από το ΓΕΕΘΑ, Άδεια Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων για τους Νομούς Θεσσαλονίκης και Αττικής από την ΕΕΤΤ. Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης και Αστικής Ευθύνης Εργοδότη, για την πλήρη κάλυψη των πελατών και των υπαλλήλων της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Back to back ρεκόρ καριέρας απ’ τον Τέρνερ

Την περασμένη Κυριακή ο Έλστον Τέρνερ έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του που συνοδεύτηκ…