Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν”

“Να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν”

jordan sibert paok

jordan sibert-paok

Ο Τζορντάν Σάιμπερτ συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ παράλληλα βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ, μιλώντας στο paokbc.gr τόνισε πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” μπορεί να κλείσει δυνατά τη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών.

Αναλυτικά το όσα είπε

Ο ώμος μου γίνεται καλύτερα μέρα με τη μέρα. Η αποθεραπεία πηγαίνει πολύ καλά και καθημερινά παρατηρώ βελτίωση στις ασκήσεις που κάνω, αλλά και στη φυσιοθεραπεία.

Η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά. Κάθε παίκτης έχει βρει τον ρόλο του και δίνει αυτά που μπορεί να δώσει. Είδαμε πόσο καλός ήταν ο Nathan Sobey στον αγώνα με την Κύμη! Έρχεται κι ένας ακόμη νέος παίκτης, ο οποίος πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Όταν όλοι οι παίκτες βοηθούν στην προσαρμογή του νέου παίκτη, τότε αυτή είναι πιο άμεση και αυτό συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν και νομίζω ότι θα το κάνουμε.

Θυμάμαι το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Προμηθέα, όταν νικήσαμε στο τέλος. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου θα τα καταφέρουν το Σάββατο.

Η ομάδα παίζει, πλέον, ένα παιχνίδι την εβδομάδα, αλλά μου αρέσει περισσότερο το διάστημα που δίναμε δύο. Είναι βαρετό να έχεις ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Μπορεί να υπάρχει χρόνος για καλύτερη προετοιμασία και κατασκοπία του αντιπάλου, αλλά οι παίκτες θέλουμε να παίζουμε!

Ξαγρύπνησα για να παρακολουθήσω τον αγώνα του Dayton με το Wichita στο τελικό τουρνουά του NCAA. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μείναμε για μεγάλο διάστημα χωρίς καλάθι στο δεύτερο και έτσι χάσαμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα πάντως και η χρονιά ήταν θετική. Από εδώ και πέρα, δεν με νοιάζει ποιος θα φτάσει στο final four ή ποιος θα πάρει το κύπελλο. Αφού αποκλείστηκε το Dayton, δεν ξέρω καν ποιοι συνεχίζουν…

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …