Κεντρική Basket League Κύμη “Να γευτούμε τους καρπούς της δουλειάς μας”

“Να γευτούμε τους καρπούς της δουλειάς μας”

kymi sigounas

kymi-sigounas

Τη νίκη που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη, θα προσπαθήσει να πάρει η Κύμη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών το Σάββατο (01/04, 17:00) για την 24η αγωνιστική της Basket League. Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας ανέφερε ότι ήρθε η ώρα να γευτούν τους καρπούς της δουλειάς τους.

Αναλυτικά έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Δυστυχώς είναι μια από τις τελευταίες φορές που συναντιόμαστε μέσω του προσωπικού μου blog στον ΕΣΑΚΕ, διότι το πρωτάθλημα της Basket League φτάνει σιγά στο τέλος του. Ουσιαστικά μας μένουν δυο εβδομάδες ακόμα, στις οποίες θα διεξαχθούν οι τρεις αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι πως το περασμένο Σάββατο εναντίον του Άρη χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Ήταν ένα ψυχοφθόρο και αμφίρροπο ματς, με συναρπαστική εξέλιξη, που είμαι σίγουρος ότι όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της Κανήθου πραγματικά απήλαυσε.

Η ομάδα μας έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, γυρίζοντας δυο φορές το παιχνίδι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά πόντων, με αποτέλεσμα η νίκη να κριθεί στην παράταση. Εκεί ουσιαστικά θεωρώ ότι με ένα δυο λάθη που κάναμε σε πολύ κρίσιμα σημεία, χάσαμε την νίκη. Μας πόνεσε η ήττα, είναι γεγονός. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε εκεί, καθώς τις επόμενες δύο εβδομάδες θα κριθεί οριστικά η παραμονή μας στην κατηγορία.

Αυτήν την αγωνιστική ταξιδεύουμε στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουμε τον πολύ ισχυρό Προμηθέα. Όλη την εβδομάδα στοχεύσαμε στο πλάνο που θα ακολουθήσουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε να διεκδικήσουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Όπως λέει και ο Coach, το σημαντικότερο είναι ποιος θα δείξει πάθος, καρδιά. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με αυτήν την άποψη.

Η ομάδα έχει δείξει ότι δεν σταματάει να παλεύει ποτέ. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι έχει έρθει η ώρα να γευτούμε τους καρπούς της πολύ σκληρής δουλειάς που κάνουμε καθημερινά μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους και το κλίμα είναι άριστο.

Εύχομαι πραγματικά να φύγουμε νικητές από την Πάτρα, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα. Τέλος, περιμένω τον φίλαθλο κόσμο μας να μας στηρίξει, γιατί ξέρω ότι είναι πάντοτε στο πλευρό μας, ακόμα και όταν παίζουμε εκτός έδρας. Πιστοί σε εμάς και εμείς πιστοί σε αυτούς και στην ομάδα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…