Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα”

“Να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα”

Mikoniatis Rethimno

Mikoniatis-Rethimno

Το Ρέθυμνο αγωνίζεται στο “Μελίνα Μερκούρη” εναντίον του ΠΑΟΚ (11/03, 16:00), για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Σταύρο Μυκονιάτη να τονίζει πως σημαντικός παράγοντας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα παίξει η έδρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σταύρος Μυκονιάτης:
“Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε για ακόμη μία φορά τον παράγοντα έδρα. Σίγουρα η νίκη την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Κύμη είναι πολύ σημαντική και μας έδωσε αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Πλέον κοιτάμε πιο ψηλά. Αύριο παίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έδρα μας. Και σε αυτό το ματς βάζουμε το “πρέπει” όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα για να κάνουμε σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ. Μετά έχουμε μία σειρά από δύσκολα ματς οπότε το “πρέπει” είναι πολύ έντονο.

Στο ματς του α’ γύρου γνωρίσαμε την ήττα στην Πυλαία αν και θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Βέβαια το αυριανό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Και εμείς αλλά και ο ΠΑΟΚ έχουμε πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, ενώ από την μεριά μας έχουμε πλέον καινούργιο προπονητή και διαφορετική φιλοσοφία.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…