Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μου ευχήθηκαν και οπαδοί από τους αντιπάλους…” (pic)

“Μου ευχήθηκαν και οπαδοί από τους αντιπάλους…” (pic)

lojeski 1

lojeski

Ο Ματ Λοτζέσκι γλίτωσε τα χειρότερα χθες το βράδυ κόντρα στη Ρεάλ και θέλησε να πει το δικό του “ευχαριστώ” για τη στήριξη που έλαβε το τελευταίο 24ωρο, τόσο από φίλους του Ολυμπιακού όσο και από αντίπαλες ομάδες, μέσω φωτογραφίας την οποία “ανέβασε” στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Ένιωσα τόση αγάπη μετά τον τραυματισμό που είχα και ένιωσα την ανάγκη να πω ευχαριστώ σε όσους με κάλεσαν, μου έστειλαν μήνυμα ή έκαναν ένα σχόλιο και ευχήθηκαν για την υγεία μου. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια όσα ένιωσα από τους συμπαίκτες μου, το σταφ, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους οπαδούς. Μάλιστα, κάποιοι οπαδοί ήταν ακόμα και από ομάδες που είναι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Αυτή την αγάπη δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

Περιμένοντας τα αποτελέσματα και προετοιμάζοντας τον εαυτό σου ψυχολογικά για έναν τραυματισμό πολύ χειρότερο από αυτόν που σκέφτεσαι. Αλήθεια, πιστεύω ότι όλα γίνονται για έναν λόγο. Για κάποιους λόγους ήμουν τυχερός, δεν ξέρω γιατί. Όπως και να έχει, ανυπομονώ να γυρίσω με τους συμπαίκτες μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Σας ευχαριστώ όλους! Λότζο”.

 

A post shared by Matt Lojeski (@lojokid1) on

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …