Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μία οικογένεια η ΑΕΚ

Μία οικογένεια η ΑΕΚ

aek-kosmos-oaka-laos-opadoi

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία έκανε γνωστό ότι θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί το μεσημέρι (16:00) της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας για την ανέγερση του “κιτρινόμαυρου” ποδοσφαιρικού “Ναού” μας, της “Αγια-Σοφιάς” των ονείρων εκατομμυρίων πιστών ανά την υφήλιο, οι οποίοι αναμένουν το αυτονόητο. Αυτό, που η Ιστορία επιτάσσει.

Η ανίερη και ολέθρια κατεδάφιση του “Νίκος Γκούμας” (αλλά και του “Γιώργος Μόσχος”) τσάκισε τις ψυχές μας, σακάτεψε τα σωθικά μας, αλλά δεν λύγισε την υπερηφάνεια μας, δεν εξαφάνισε την ελπίδα.

Η ΑΕΚ Β.C. θα συμμετάσχει στο ειρηνικό πανενωσίτικο, παλλαϊκό συλλαλητήριο της ORIGINAL 21 και θα σταθεί αλληλέγγυα, κοντά σε όσους περπατήσουν στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου οι πρόσφυγες αδελφοί μας και ιδρυτές του συλλόγου έβαλαν τα θεμέλια για το γήπεδο, όπου μεγαλούργησε η ομάδα μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να διατρανώσουμε συντεταγμένα το δίκαιο αίτημά μας για επιστροφή στη γη, όπου για σχεδόν έναν αιώνα συνιστά το εφαλτήριο των σπουδαίων αγώνων, τον τόπο λατρείας των ιδεών μας, το “εικονοστάσι” των αξιών της πίστης μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δίνουμε τη “μάχη” και στους αγώνες, που έρχονται στο μέλλον, πάντα με τρόπο νηφάλιο, με διάθεση ειρηνική, όπως αρμόζει στους απανταχού “Ενωσίτες”, για οποτεδήποτε ξανά κάποιοι στήνουν εμπόδια στα δίκαια αιτήματά μας και αμφισβητούν τις πανανθρώπινες παρακαταθήκες μας.

Ο λαός της ΑΕΚ εξακολουθεί ν’ αποτελεί την κινητήριο δύναμη μιας “αυτοκρατορίας”, που άντεξε στο πέρασμα των ετών, που δοκιμάστηκε στις θύελλες, που μεταλαμπάδευσε τα ιδανικά των δημιουργών της στις επόμενες γενεές.

Θα είμαστε εκεί… Την Κυριακή στις 12 Μαρτίου… Στις 16:00… Κοντά σε όλους όσοι θα φωνάξουν υπέρ της νομιμότητας. Για “Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφειά…”

Ε-Ν-Ω-Σ-Ι-Σ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μέικον: «Πιστεύω ότι θα έχω αρκετές προτάσεις»

Καλεσμένος στην εκπομπή «pick n roll» της Cosmote Tv ήταν ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος μεταξύ…