Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μέσα” ο Κλάντον, στις ΗΠΑ ο Σάιμπερτ που χάνει την σεζόν

“Μέσα” ο Κλάντον, στις ΗΠΑ ο Σάιμπερτ που χάνει την σεζόν

jordan sibert paok

jordan sibert-paokOπως αναμενόταν επέστρεψε στο πρόγραμμα της Τετάρτης ο Κιθ Κλάντον, κάτι που είχαμε αναφέρει την Τρίτη ότι πρόκειται να γίνει. Ο Αμερικανός, που χθες έμεινε προληπτικά στα “πιτς”, συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα ενώ ο Τζόρνταν Σάιμπερτ σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία του (για τον ώμο) στις ΗΠΑ, μετά και από δικό του αίτημα, το οποίο έγινε αποδεκτό από την ομάδα.

“Μάχες” στο Champions League με… φόντο τα ημιτελικά, πολλά παιχνίδια στο ΝΒΑ με το ματς Σπερς-Γουόριορς να ξεχωρίζει και η 2winbet.gr θα δώσει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς σε όλους τους αγώνες!

Οπως αναφέρεται στον ΠΑΟΚ “η αποθεραπεία του και η προσπάθεια επανόδου σε χρονικό διάστημα που θα μπορούσε να του επιτρέψει την συμμετοχή του έστω και στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στα πλέι οφ, είναι πλέον προφανές ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί έγκαιρα. Για τον λόγο αυτό ο Σάιμπερτ θα επιστρέψει τις αμέσως προσεχείς ημέρες στην πατρίδα του, για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει εκεί την αποθεραπεία του”.

Στον ΠΑΟΚ δεν δίνουν πιθανότητες επιστροφή του Αμερικανού στην αγωνιστική δράση για φέτος και ο Σάιμπερτ θα αναχωρήσει στις ΗΠΑ το Σάββατο. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη και για την νέα σεζόν (θέμα που είχε αποκαλύψει το ebasket.gr) και αυτό του έχει ήδη μεταφερθεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…