Κεντρική Basket League Άρης Κυρίτσης στο eBasket: “Ο Άρης αξίζει να είναι πρωταγωνιστής!”

Κυρίτσης στο eBasket: “Ο Άρης αξίζει να είναι πρωταγωνιστής!”

akir

akirO Άρης έχει γράψει την δική του λαμπρή ιστορία στο μπάσκετ και λόγω αυτής είναι “καταδικασμένος” να “κοιτά”… πάντα ψηλά. Τα τελευταία χρόνια που έχει αναλάβει τις τύχες της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ η διοίκηση Λάσκαρη, είναι γεγονός ότι προσπαθεί πολύ και επιδιώκει να κάνει ό,τι το καλύτερο με στόχο την “αναγέννηση” της ομάδας. Βέβαια το ένδοξο παρελθόν του Άρη κάποιες φορές λειτουργεί και ως “βάρος”… Αυτό γιατί η πίεση για επιτυχίες είναι πολύ μεγάλη ενώ υπάρχουν στιγμές που η κριτική που ασκείται, μάλλον “ξεφεύγει” από τα… όρια.

Με την ευκαιρία της συζήτησης που είχαμε με τον Μιχάλη Κυρίτση για τον φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει την Κυριακή (2/4) στο κλειστό του Αγίου Θωμά ανάμεσα στον Σύλλογο Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και την εταιρία “Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμοφών“, ένα παιχνίδι που θα “στηριχτεί” από την εταιρία “Ελληνικός Χρυσός” που είναι ο μεγάλος χορηγός του  αγώνα, μιλήσαμε μαζί του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο ίδιος (ο κ. Κυρίτσης δηλαδή) ήταν γνώστης της μεγάλης πίεσης που υπάρχει στον Άρη. Τον έχει “ζήσει” άλλωστε πολύ καλά… Αποτελεί κι αυτός μέλος της λαμπρής ιστορίας των “κιτρίνων”. Μάλιστα με τον κ. Κυρίτση προπονητή, ο Άρης είχε κατακτήσει το τελευταίο του πρωτάθλημα, το 1991. Κάπως έτσι η συζήτησή μας “πήγε” και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και στο… τώρα του Άρη. Τι είπε στο ebasket.gr ο κ. Κυρίτσης;

“Ο Άρης δείχνει φέτος ότι με τον κ. Λάσκαρη προσπαθεί να βρει τον δρόμο του προς την κορυφή. Εκεί που αξίζει να είναι. Τα οικονομικά είναι πολύ σημαντικά και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, με τους ‘κολοσσούς’ που έχουν, τα αδέλφια Αγγελόπουλοι και τον κ. Γιαννακόπουλο, έχουν ξεφύγει.

Ο Άρης αξίζει να βρει κι αυτός τον δρόμο του, μακάρι ο κ. Λάσκαρης να μείνει, να έχει σταθερότητα και να βοηθήσει στην αναδιοργάνωση του Άρη που είναι τεράστια ομάδα.

Αξίζει το ελληνικό μπάσκετ να είναι ψηλά όχι μόνο με τους δύο μεγάλους συλλόγους και για να γίνει αυτό και να επανέλθει το μεγαλείο που υπήρχε στο άθλημα παλαιότερα, είναι αναγκαίο να είναι δυνατός ο Άρης, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης αξίζει να είναι στην κορυφή και να είναι πρωταγωνιστής!”.

Το τελευταίο πρωτάθλημα του Άρη με προπονητή τον κ. Κυρίτση-Δείτε το video

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…