Κεντρική NBA Κι άλλη 40άρα, κι άλλο τριπλ-νταμπλ ο Χάρντεν! (vid)
NBA

Κι άλλη 40άρα, κι άλλο τριπλ-νταμπλ ο Χάρντεν! (vid)

james harden3

 

james harden

Οι ιστορικές επιδόσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τον Τζέιμς Χάρντεν, με την αδύναμη άμυνα των Ντένβερ Νάγκετς να μην μπορεί να αντισταθεί στις ορέξεις του. Ο “Beard” σημείωσε ακόμη ένα αξιοζήλευτο τριπλ-νταμπλ, το 19ο για φέτος, με 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, βοηθώντας τους Ρόκετς να επιβιώσουν στο “θρίλερ” του Κολοράντο.

Αυτή ήταν η 7η φορά φέτος που ο Χάρντεν σημειώνει τριπλ-νταμπλ με +40 πόντους καθώς και η 2η συνεχόμενη, μετά τα χθεσινά “όργιά” του απέναντι στους Πέλικανς. Ακόμη, ήταν ο 4ος σερί αγώνας που ο σούπερ-σταρ των Ρόκετς έχει διψήφιο αριθμό πόντων σε 3 στατιστικές κατηγορίες, κάτι που αποτελεί ρεκόρ καριέρας!

Ο Χάρντεν απέδειξε ξανά ότι είναι ο κορυφαίος πικ-εν-ρολ παίκτης στον πλανήτη, αξιοποιώντας συνεχώς τους διαδρόμους μετά το σκριν, τελειώνοντας αριστοτεχνικά τις φάσεις ενώ μοίραζε κατάλληλα την μπάλα στους συμπαίκτες του. Φυσικά, δεν έλειψαν τα εύστοχα μακρινά σουτ και τα κερδισμένα φάουλ, με αποκορύφωμα τις δύο ελεύθερες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι οποίες “σφράγισαν” το τελικό αποτέλεσμα. Τα παρακάτω tweets από τον δημοσιογράφο του CBS, Ματ Μουρ, αντικατοπτρίζουν πλήρως τις απίθανες ικανότητες του υποψήφιου MVP.

 

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Zu4SvwP86Sc]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…