Κεντρική Basket League Άρης Καββαδάς: “Δικαιωμένος που ήρθα στον Άρη”

Καββαδάς: “Δικαιωμένος που ήρθα στον Άρη”

akavvadas

akavvadas

Πολυτιμότερος παίκτης της 21ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Βασίλλης Καββαδάς, σημειώνοντας 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 κόψιμο απέναντι στη Δόξα Λευκάδας, ενώ συγκέντρωσε και 26 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης.

Ο σέντερ του Άρη μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο βραβείο του MVP, τονίζοντας επίσης πως νιώθει δικαιωμένος από την απόφασή του να φορέσει τα χρώματα του “Αυτοκράτορα” το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:
-Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Άρη επί της Δόξας Λευκάδας;  “Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ότι με στενοχωρεί που η Λευκάδα, νησί από το οποίο κατάγομαι, βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θα με λυπήσει πραγματικά το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρει και να υποβιβαστεί.

Από κει και πέρα, ο τίτλος του MVP δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εμένα σε προσωπικό επίπεδο, πέραν του ότι μου δίνει εξτρά κίνητρο να συνεχίσω με τους συμπαίκτες μου να παλεύουμε για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

-Δικαιώθηκε η επιλογή σου να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Άρη; “Σίγουρα νιώθω δικαιωμένος. Ήθελα πολύ να έρθω στον Άρη. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με τεράστια ιστορία. Έχει πολύ καλή διοίκηση, που φροντίζει να λειτουργούν όλα όπως πρέπει. Έχει πολύ καλό προπονητικό τιμ που δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Είμαστε μια οικογένεια και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να δουλεύουμε για να κλείσει επιτυχημένα η χρονιά.

Ποια είναι η άποψη σου για την Basket League της φετινής σεζόν; “Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ δυνατές ομάδες και της Euroleague και του Basketball CL, που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και στα θεωρητικά χαμηλότερα στρώματα, όπου γίνεται μεγάλη μάχη τόσο, για την είσοδο στα playoffs, όσο και για την παραμονή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…