Κεντρική Ασίστ Shadow Κάναμε ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ!

Κάναμε ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ!

chadjichristodoulou petros1

chadjichristodoulou-petros1

Η… ΚΑΕ eBasket.gr ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον κορυφαίο Κύπριο δημοσιογράφο, Πέτρο Χατζηχριστοδούλου. Η συμφωνία είναι για 1+1+1+1 χρόνο κι ελπίζουμε ότι δεν θα σταματήσει ποτέ.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα; Ποιος θα… χαμογελάσει στο ματς Ρόκετς-Καβαλίερς, ο Χάρντεν ή ο Τζέιμς; Η 2winbet.gr θα προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στους ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά και αυτούς του ΝΒΑ!

Καθημερινά προσπαθούμε δύο πράγματα: Αφενός να γινόμαστε καλύτεροι, για να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και στην αγάπη σας, αφετέρου να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παρέα, με όσο το δυνατόν περισσότερους αξιόλογους δημοσιογράφους, ανθρώπους που τιμούν με την παρουσία τους τον χώρο.

chadjichristodoulou-petros2

Για μας είναι τιμή η συμμετοχή ανθρώπων, όπως ο Πέτρος Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος θα μεταφέρει θέματα από την αγαπημένη μας Κύπρο. Θέματα που δεν αφορούν μόνο στο αθλητικό μέρος, αλλά “ψαγμένα” ιστορικά, πολιτικά, αθλητικά, με τον μοναδικό τρόπο που εκείνος γνωρίζει και μπορεί.

Θα μπορούσα να γράφω ώρες για τον Πέτρο, αλλά θαρρώ πως ένα τραγούδι για την αγαπημένη του Κερύνεια φτάνει για να του εκφράσω την ευγνωμοσύνη όλων μας, που συμμετέχει στο όνειρό μας.

Καλώς ήλθες… κουμπάρε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Βαρκελώνη

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έφυγε για Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για …