Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ήταν κάποτε ένα All Star Game

Ήταν κάποτε ένα All Star Game

melis

Ήταν εκείνος που κατακεραύνωσε -και καλά έκανε- τον (πρώην) πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, για τη μη τέλεση του All Star Game. Κι ήταν εκείνος που στις δεσμεύσεις του, αν κι εφόσον αναλάμβανε την προεδρία της Ένωσης, συμπεριέλαβε τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Δεν ήταν, δυστυχώς, η μόνη δέσμευση που δεν τήρησε. Ο Μιχάλης Μελής κερδίζει -ως τώρα- επάξια τον τίτλο του “αόρατου προέδρου” του ΕΣΑΚΕ!

Αλήθεια, έχετε ακούσει κάτι για το All Star Game; Μπήκε Μάρτιος κι ούτε συζήτηση. Ή θα μας πουν ξαφνικά “αύριο, αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, ελάτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι των αστέρων“, ή θα το κάνουν (δεν είναι κακή ιδέα) τον Αύγουστο στο Φαληράκι.

Κατά τα φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνει το All Star Game. Ούτε φέτος! Και το χειρότερο απ’ όλα, δεν γίνεται καν συζήτηση για το τι και πώς. Δεν έγινε καν βολιδοσκόπηση κι έρευνα αγοράς. Δεν είναι παράξενο, γιατί τα ταμεία του ΕΣΑΚΕ είναι τόσο άδεια όσο ποτέ, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του.

Μα ο Μιχάλης Μελής δεν ήταν αυτός που θα έφερνε χορηγίες; Στις εξαγγελίες του περί μείωσης του κόστους λειτουργίας της Ένωσης, αρχής γενομένης από τα δικά του χρήματα, είχα σημειώσει πως δεν χρειάζεται πρόεδρος που θα κάνει οικονομία στον εαυτό του, αλλά πρόεδρος που θα φέρνει χρήματα και χορηγίες. Ακόμα κι αν μείωσε τα έξοδα λειτουργίας, δεν αύξησε τις δράσεις του ΕΣΑΚΕ ο Μελής.

Η μη τέλεση του All Star Game είναι αποτυχία. Δεν το λέμε (μόνο) εμείς, το έλεγε ο ίδιος, όταν υπόσχονταν στη Γενική Συνέλευση ότι θα το επαναφέρει στην μπασκετική μας ζωή. Από τότε μέχρι τώρα πέρασε αρκετός καιρός, χωρίς να έχει πετύχει το παραμικρό, πλην του ότι κατόρθωσε να διεξάγεται κανονικά το πρωτάθλημα. Πέραν τούτου ουδέν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Κλείνει Καντέρ ο Παναθηναϊκός

Έτοιμο φαίνεται να τον είχε τον αντικαταστάτη του Μπεν Μπέντιλ ο Παναθηναϊκός. Ο Γκανέζος …