Κεντρική Elite League Η σταθερή δύναμη της Α2

Η σταθερή δύναμη της Α2

rementelas new

rementelas-new

Το Ψυχικό αποτελεί πλέον μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του πρωταθλήματος της Α2. Αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία από τη σεζόν 2013-14 και φροντίζει πάντα να πρωταγωνιστεί, έχοντας στο τιμόνι του τον Γιώργο Ρεμεντέλα, το όνομα του οποίου είναι συνυφασμένο με όλες τις επιτυχίες της ομάδας των βορείων προαστίων.

Πρωταρχικός στόχος του Ψυχικού τη φετινή σεζόν είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Οι “σκίουροι”, πάντως, όχι μόνο έχουν καταφέρει να βρίσκονται τρεις νίκες πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ, δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά φλερτάρουν και με τα πλέι οφ άνοδου, μιας και είναι μόλις έναν βαθμό πίσω από τον πέμπτο Αίολο Αστακού.

Ο Νίκος Παπανικολάου πραγματοποιεί ακόμα μία εξαιρετική σεζόν, ο Βασίλης Μουράτος ήρθε δανεικός το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και κάνει… παπάδες, ο Θωμάς Νίκου αποτελεί σταθερή δύναμη στον “1”, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει προστεθεί στο ρόστερ και ο Σμάιλαγκιτς, ο οποίος διαθέτει “δολοφονικό” σουτ, ανοίγοντας τις αντίπαλες άμυνες.

Μετά και τη νίκη επί του Παγκρατίου, το Ψυχικό ανέβηκε στο 11-9 και θέλει λίγες νίκες ακόμα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Ηράκλειο, αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων σε λίγες εβδομάδες είναι δύο από τις αναμετρήσεις που έχουν σημαδέψει οι “σκίουροι”, προκειμένου να να “κλειδώσουν” την παραμονή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…